- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Pörkölt, sós földimogyoró
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szanozs
aktív tag
Sziasztok! Adott egy KD55XF9005-ös androidos TV. Vásárolni szeretnék hozzá hangprojektort. Szeretném, hogy úgy működjön, hogy ha bekapcsolom a TV-t akkor az is automatikusan kapcsoljon be. Ehhez csak Bravia eszközként csatlakoztatott Sony hangprojektor felel meg vagy más gyártó valamely készüléke? Ha más márkájú akkor mire kell figyeljek, hogy tudja a készülék?
-
szanozs
aktív tag
Van egy Sony xf9005 tv és egy nem mai Sony DAV-DZ260 házimozi. Össze van kötve a kettő HDMI és optikai kábellel. Amikor bekapcsolom a tv-t automatikusan bekepcsolódik a házi mozi is (örülünk). Úgy hogy a házimozi hangereje az utolsó kikapcsolt hangerő szintet jegyzi meg és ez a hangerő a minimum. Tehát onnantól kezdve a tv távirányítójával nem tudom csökkenteni a hangerőt csak növelni. Ezt valahol be lehet állítani, hogy ne az legyen a minimum hangerő?
A másik kérdésem, hogy szükséges e a hanghoz külön optikai kábel? Nem lehet e csak HDMI kábellel megoldani a képet és hangot. Mert amikor összedugtam csak a kép jött át hang nem. -
szanozs
aktív tag
Kicsit off a téma, de most vettem egy sony ty-t és kibontáskor ujjlenyomatos lett a kijelzője. Otthon van az Hama kijejző tisztító folyadék, azzal próbáltam megtisztítani, de foltos maradt. Tudnátok ajánlani valamilyen jó tisztító anyagot (folyadék, tisztítókendő,gél)?
Új hozzászólás Aktív témák
- AI a játékokban és azon túl
- CES 2025: Ellepték a horizontot az ASUS újgenerációs GeForce RTX VGA-i
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Politika
- Digitális Állampolgárság Program
- Vezetékes FEJhallgatók
- Építő/felújító topik
- CES 2025: Elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- Szólánc.
- További aktív témák...