Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zoty4

őstag

válasz Seicento1960 #63822 üzenetére

Csak szerinted mit csinál 100-ból 90 ember? Nem elkezdi keresgélni a 126. kábelt, hanem az első után visszaküldi a TV-t hogy szar. Kéri vissza a pénzét és vesz egy másik márkájú TV-t és utána köpködi tele az internetet hogy neki is szar volt mint a másik 89-nek és nehogy vegyen más is ilyen készüléket :) --> ezért baszódik el a japán ipar
    (Minap olvastam hogy a kóreai autók is húznak el mellettük, pár hónapja olvastam egy cikket, hogy a japán TV szektorból is alig van már 1-2 márka. Nem is olyan régen még a globális chipgyártásban 50% részesedésük volt, most meg kb meg fog szünni, ha nem figyelnek - mondjuk most a tsmc-vel csinálnak egy közös chipgyárat, japo állami támogatással. Szóval el kell gondolkodni Tokyoban hogy mi a fasz van)
    Ezért kéne egyfajta ajánlást írnijuk hogy milyen hdmi-t ajánlanak hozzá. Nem elég hogy min hdmi 2.0, mert a hdmi 2.1el ugyanúgy nem ment az ARC nekem mint a régi 1.4gyel.
    Aztán vettem egy sima 2.0-t azzal se, majd valahol olvastam ez az inakustikot és azzal jó lett.

Új hozzászólás Aktív témák