- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
OddMan
őstag
Kroni1: Köszi a választ.
Sajnos a lista alapján hardveres VC-1 támogatás nincs és a HD hangokat sem képes lejátszani.
Néztem a CuBox-i2eX típust, de az csak 2 magos, a CuBoxTV viszont 4 magos. WiFi-re és BT-re nincs szükségem. Az RTC sem fontos szerintem, egy NTP szerverről be lehet állítani automatikusan az időt boot után. IR vevő szintén van a CuBoxTV-ben is, viszont adó az nincs, bár az nem is tudom, hogy mihez kellene. Nekem csak vevő kell, hogy tudjak távirányítót használni. Az rs232 vagyis soros usb átalakítót pedig szintén nem tudom, mire lehetne használni. Szóval ezekért nem áldoznám be a 4 magos procit, valamint a CuBoxTV-ben a memória is gyorsabb órajelen ketyeg és ez szerintem gyorsabbá teheti a GPU belső folyamatait.
Amúgy honnan érdemes CuBox-ot rendelni Magyarországra?
Kroni1 ha megkérlek, tudnád tesztelni olyan filmmel a lejátszót, amelyik 23.976fps-es? Az Avatar nyitójelenetei között van egy olyan snitt, amelyik alkalmas tesztelésre. Egy űrhajó halad el a kamera előtt eléggé hosszan. Ha 24Hz-en hajtja meg a képernyőt a CubiBox, a lejátszás pedig 23.976fps-el történik, akkor kb. 42 másodpercenként lesz 1 eldobott képkocka. Ha a képkocka dobás pont ennél a jelenetnél történik, akkor egyetlen apró akadást fogsz tapasztalni.
Amúgy az is lehet az xbmc/kodi képes valamiféle információt megjeleníteni a lejátszásról. Ha van ilyen és kb. 42 másodpercenként keletkezik 1 eldobott képkocka, akkor nem tökéletes a lejátszás.
Ha tökéletes a lejátszás, akkor tuti veszek egy ilyen lejátszót.
Igaz van pár VC-1-el kódolt filmem, de azt majd más lejátszóval fogom megtekinteni. Bár az is lehet, hogy esetleg a 4 magos cpu képes szoftveresen is dekódolni a VC-1 kódolású videókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Renault, Dacia topik
- Netfone
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Workstation? Gamer PC? Netezős irodai konfig? YOU NAME IT!
- Gamer PC - R5 5500, RTX 3060, 16gb RAM + GARANCIA
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Gamer PC - I9 14900K, RTX 5070 és 32gb RAM + GARANCIA
- Asztali PC , R7 5700 , RTX 3070 Ti , 24GB DDR4 , 1TB NVME
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest