- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsid
senior tag
válasz
belaazallat #2011 üzenetére
Meg nem mondom milyen ház, de elől van 2 venti valamint hátul 1. Tegnap próbálgattuk ( én csak online vettem részt ), nyitott házban, idle 35-6 fok körül ment a proci, indítottunk egy CPU-Z stress testet, szépen felpörgött maxra a processzorhűtő, HWinfo64-gyel követtük a hőfokokat. kb 1 perc alatt ment el 70 fokig, 69,8 °C volt az utolsó amit láttunk ezután instant kikapcsolt a gép, teljes azonnali leállás ( kipróbáltuk többször is, mindig ugyanez, mindig 70 foknál ). Csak némi várakozás vagy áramtalanítás után tudod újra bekapcsolni.
A gyári hűtő az elég kicsi ( nem is világos miért nem adtak APUhoz legalébb egy Wraight Prismt), korábban dedikált kártya nélkül játszott a gyerek, ott szerintem nem volt meglepő hogy nem bírt az 5600G-vel a hűtő, ezért kapott most egy GTX1660-at talán, az IGP-t kikapcsoltuk de így is előjön a leállás.
A stress teszt az nyilván extrém terhelés, a kissrác csak Fortniteozik ami azért nem kimondottan processzorintenzív játék, oda elégnek kellene lennie a gyári hútőnek is.
Ezért is néztem rá a saját Ryzen 7-emre, mert ennél is 70 fok felett van a die temp, de youtubeon random rákeresve minden látni 5000-res Ryzeneknél 70 fok feletti hőfokot 40% alatti terhelésnél.
Ezért is gondoltam, hogy feljebb kellene állítnai a shutdown tempet de ilyen opciót nem találok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hővezető paszták
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Nyaralás topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Revolut
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest