Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-vitya-
őstag
válasz
Madmax81
üzenetére
Na hát én most ezt eléggé átnéztem, és nem, nem lesz kevés a 430W

1.: a megadott kalkulációs oldalon, ha beállítom, hogy szeretnék tuningolni, na akkor hoz 351W-ot teljes rendszer teljesítményére, maga az oldal is javasol 400W-os tápokat hozzá
2.: a pH! teszteket megnézve a TELJES rendszer teljesítménye az ami max 146W (amit nagyon kevésnek érzek, de ha ez jött ki nekik, hát ki vagyok én, hogy ne higgyem el?)
Szóval ezek fényében maga a fogyasztás nem lesz gond.
Ami miatt ebbe a topikba írtam, az az AM4-es alaplap, amit nem ajánl a topic felvezetője, de nem jöttem még rá, hogy miért
Amúgy 3x2 + 2 fázisos a lap, de nem is akarok 200W-os CPUt betenni, szóval nem hiszem, hogy ez hatalmas gáz lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELÉRHETŐ LEGOLCSÓBB 32GB-os (ddr4-3200Mhz) memória modul
- Eladó Asus Rog Crosshair VIII Formula
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GIS új
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest