Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-vitya-
őstag
Csak a tapasztalatomat osztanám meg
Most már 2-3 hónapja megvan az új konfig, és piszkosul meg vagyok vele elégedve.
ASROCK B450 GAMING-ITX/AC - ez meg életem eddigi legjobb alaplapja, nagyon jól működik, szépen viszi a 2600-at. És végre egy alaplap, ami nem ad ki alapzajt optikai kimeneten, tiszta, szép hangja van. Megdöbbentő.Összefoglalva: nagyon kiegyensúlyozott gép lett, egyszer meg nem röccent. 100% megelégedés. Kb így mutat a szekrényben:
-
Madmax81
aktív tag
2.: a pH! teszteket megnézve a TELJES rendszer teljesítménye az ami max 146W (amit nagyon kevésnek érzek, de ha ez jött ki nekik, hát ki vagyok én, hogy ne higgyem el?
Ha megnézed ebben a tesztben csak a proci van terhelve a vga nem ,vagy is én úgy látom hogy prime 95 ,aida64 volt, procival együtt lévő vga terhelés nem .Igen a táp ellátó fázis kevés a lapon plusz a vrm hűtése sem nagy vagy is a proci feletti " kondikat "nem hűti tehát tuningra mérsékelten alkalmas.
Nekem van még egy Asus Tuf B450M -Plus Gaming Lapom ami szintén hasonló tesóm 2600 -as prociját autó módon sem hajlandó tuningolni mert ha felmelegszik a lap vagy a kondik még a gyári turbó órajelket sem képes tartani
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Horror Teddy, Videokártya támasz! 70-110MM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest