Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márk
senior tag
válasz
Marcikapap
üzenetére
Köszi az infót, nem is tudtam hogy egyes gyártók adnak majd ki AMD specifikus ramot.
Akkor szépen meg kell várni amíg beszivárognak Magyarországra is, esetleg majd hátha gyártat maga az AMD is saját márkás ramot valamelyik ram gyártóval, akkor az biztos jó lesz a Ryzen alá (mint láttuk a DDR3 esetében).
Egyébként lehet tudni, hogy mi ez a cirkusz a ramokkal (a sebessége függ hogy hány modult rak az ember a rendszerbe és azok hány oldalasak)?
Miért nem tudta megcsinálni az AMD úgy ezt a procit, hogy a mezei DDR4-es ramokat is megegye (amik jók az Intelnek)?
Kicsit emlékeztet ez engem az Athlon XP-s korszakból a DDR1-es VIA KT400-as chipsetre. Annak olyan nyűgje volt asszem, hogyha egy modul volt a rendszerben akkor azt tudta vinni 400MHz-en, hogyha kettő, akkor már csak 333MHz-et tudott, hogyha meg három akkor már csak a 266MHz ment neki. Az már csak hab volt a tortán, hogy kb 3 hónap után jött a KT400A chipset, ami különböző hibajavításokat, optimalizációkat tartalmazott a KT400-hoz képest.
Hej, azok a régi szép idők, de én már inkább akkor is egy Asus A7N8X alaplapot választottam nVidia nForce2-es chipsettel.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Star Trek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Energiaital topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- ASRock Z790M PG Lightning/D4
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Corsair Vengeance DDR5 4800MHz 32GB Laptop RAM
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 EXPO/XMP - 2 év garancia
- KINGSTON FURY 2x16GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KF552C40BB-16
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest