Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fercsáj
csendes tag
válasz
MaddeNNNN
üzenetére
Sziasztok! Szeretném elmesélni a németországi tapasztalom AM4-AM5 témában, talán érdekesnek találjátok. Igen, ha csak lapot, CPU-t és RAM-ot nézzük, akkor tényleg ki lehet jönni AM5-re 150-200K-ból. Ebben gondolkodtam én is, aztán úgy döntöttem, hogy kevesebbet szánok rá. Megnéztem német használt piacot AM5 fronton (B650), de nem volt sokkal olcsóbb mint az új. Aztán találtam egy B550 Tomahawk+ Ryzen 5 5600x+ 32GB G.Skill Ripjaws V CL16 kombót 230 euróért, ami nekem megérte, mert core i5-4670-ről váltok éppen. Persze a magyar használt piaci árakat nem ismerem, de nekem ez megállt 100 ezer HUF körül úgy, hogy még vettem egy CPU cooler ist kb. 18 ezerért. Azóta teljesen belehülyültem az AM4-be, és repül az idő, amikor a konfigot állítgatom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Apple MacBook
- Elektromos autók - motorok
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Formula-1
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bontatlan Kingston 32GB (16GBx2) DDR4 3200MHz KCP432ND8/16 (Beszámítás)
- Asus ROG Strix B550-A Gaming / 23 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- ROG STRIX B550-I GAMING
- Samsung / Kingston 8GB DDR4 Notebook memóriák
- ALKALMI ÁR! ASUS PRIME H510M-A WIFI ALAPLAP DDR4 - Új állapot, doboz + minden tartozék
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini számítógép - R5 7640HS 16GB 4800MHz DDR5 512GB SSD AMD Radeon 760M W11
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest