Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sh4d0w: Van-e még?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blendész
tag
Sziasztok!
Egy MSI MAG B550 Tomahawk Alaplap -ra építenék egy gépet. (3900x, 32Gb ram, 1660 super). Mindkét m.2 csatlakozót kihasználnám. Amit tudok, hogy pcie csatlakozós m.2 ssd-ket kéne vegyek, és ha jól tudom, akkor ebből az egyiket pcie 4.0 sebességgel is tudja kezelni a lap.
Ami kiegészítést találtam az alaplapnál: "When installing devices in M.2_2, PCI_E2 & PCI_E3 slots at the same time, PCI_E3 slot will be unavailable, and M2_2 slot only supports PCIe x2." Ezt le tudnátok fordítani laikus nyelvre, hogy esetemben mit jelent? A vga és a 2 ssd mellett egy wifi kártya kerülne még a lapra.
Illetve, még egy kérdés merült fel: 3600MHz, cli 16 ramok közül az alábbit találtam viszonylag olcsón: Crucial Ballistix 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz Megnéztem az alaplap honlapját, ott viszont nem szerepelt a temérdek támogatott ram közt. Ez jelenthet problémát a gyakorlatban? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest