Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
LUL nyóc? Nem sok 450-en van valós 6.
De hát jó asrock is ráirja hogy 9 ami 2x3 meg 3 (vagy 2+1).
Ilyen marketingeknek nem dőlünk be. Ettől az én k4 fatym jó lap, csak nem az van ami.
De én ezt tudtam. Van netem jó vár am4 vrm táblázat. Azt olvasgatva azért kiderül mi is az igazság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Xbox tulajok OFF topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Hibátlan, újszerű Crucial 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Ballistix Black - Még 6 év bolti gari!
- Új Patriot Viper Venom 16GB (1 modul) DDR5 6000MHz CL30 XMP/EXPO - 10 év bolti garival! -
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest