Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
okey annak utannajartam hogy az fsb 200 es a szorzoja 12 igy jon ki a 2400.. nahh most a memot nem akarnam tuningolni, hagynam alapon.. ez mennyire lassitja a gepet ha asszinkronban van az fsb es a memoria orajele, vagy ez itt nem szamit, nem ugy mint az athlonxpknel..? a masik hallottam hogy jo az alap hutoje, 2900-3000ig mennek el vele, nahh az mar nem semmi.. en 2600-2800al mar megelegednek (najo az alap sebessegevel is, de mee ne?
) szerintetek ehheez majd kell mar a feszt emelni? mennyire erzekenyek ezek erre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz F5-6000J3038F16GX2-TZ5NR
- Corsair Vengeance LPX 32 Gb KIT Bontatlan. Új!!!!!
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis! - Jegelve fkaresz fórumtársnak
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest