Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
sziasztok! lenne egy-par kerdesem:
Namost mint adataimnal lehet latni a gepembe egy ASUS M2N-E lap, 2*1GB/800 Corsair XMS2 DDR2 memo es ezekhez egy AMD A64 3800+ Orleans HT proci fog csatlakozni.. namost most meg ugy tudom nem igazan van jo huto erre a procira, igy a kerdes: az alap gyari hutojevel milyen meleg lesz? esetleg ha picit megrantanam 2400Mhz-rol 2600-ra mar tul meleg lenne neki?(kb 4100+) a masik hogy ez nem hatalmas tuning ,ennyit majd birnia kene a procinak, igaz? namost ha tuningra adom majd a fejem, azt is jo lenne megtudni ezeknel hogy is van ez.. ugyebar a athlonxpnel volt egy FSB (ami jobb esetben szinkronban ment a RAMmal) es egy szorzo, es ezeket kellett piszkalni.. (pl 11x200) viszont ezeknel nem tudom hogy is van ez, mivel a memoria 800as.. ez is ugyan ugy 200al szamol, vagyis az FSB az 1/4-ede mint a memoria frekije, vagy 800al, esetleg 400al kell szamolni?(pl 3x800, esetleg 6x400) nem igazan vagyok otthon a temaban, igy jo lenne egy kis segitseg
(FSBt es a memoriat nem akarom piszkalni, hanem szorzo allitassal akarnam a tuningot!)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(FSBt es a memoriat nem akarom piszkalni, hanem szorzo allitassal akarnam a tuningot!)