Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
-
Xelo
addikt
válasz
üzenetére
osszeallt a kep! amikor memo problemam volt akkor is nem hiaba teged ajanlgatott Vigneau baratom
(azt anno sikeresen megoldottam 1edul) nagyon kocce! szal nyugodtan nekialhatok majd.. namost itt van valami mas tudnivalo tuningolasnal, mint pl pcie freki fixalasa 100ra..?? -
Xelo
addikt
okey annak utannajartam hogy az fsb 200 es a szorzoja 12 igy jon ki a 2400.. nahh most a memot nem akarnam tuningolni, hagynam alapon.. ez mennyire lassitja a gepet ha asszinkronban van az fsb es a memoria orajele, vagy ez itt nem szamit, nem ugy mint az athlonxpknel..? a masik hallottam hogy jo az alap hutoje, 2900-3000ig mennek el vele, nahh az mar nem semmi.. en 2600-2800al mar megelegednek (najo az alap sebessegevel is, de mee ne?
) szerintetek ehheez majd kell mar a feszt emelni? mennyire erzekenyek ezek erre? 
-
Xelo
addikt
sziasztok! lenne egy-par kerdesem:
Namost mint adataimnal lehet latni a gepembe egy ASUS M2N-E lap, 2*1GB/800 Corsair XMS2 DDR2 memo es ezekhez egy AMD A64 3800+ Orleans HT proci fog csatlakozni.. namost most meg ugy tudom nem igazan van jo huto erre a procira, igy a kerdes: az alap gyari hutojevel milyen meleg lesz? esetleg ha picit megrantanam 2400Mhz-rol 2600-ra mar tul meleg lenne neki?(kb 4100+) a masik hogy ez nem hatalmas tuning ,ennyit majd birnia kene a procinak, igaz? namost ha tuningra adom majd a fejem, azt is jo lenne megtudni ezeknel hogy is van ez.. ugyebar a athlonxpnel volt egy FSB (ami jobb esetben szinkronban ment a RAMmal) es egy szorzo, es ezeket kellett piszkalni.. (pl 11x200) viszont ezeknel nem tudom hogy is van ez, mivel a memoria 800as.. ez is ugyan ugy 200al szamol, vagyis az FSB az 1/4-ede mint a memoria frekije, vagy 800al, esetleg 400al kell szamolni?(pl 3x800, esetleg 6x400) nem igazan vagyok otthon a temaban, igy jo lenne egy kis segitseg
(FSBt es a memoriat nem akarom piszkalni, hanem szorzo allitassal akarnam a tuningot!) -
Xelo
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
hali. en az ASUS M2N-E lapnal, ami nekem is van, olvastam ezt a ram fesz problemat.. a lap csak 1.95-ot tud adni a memoknak, pedig sok tobbet kovetelne.. persze ezt kesobb sztem uj biossal kilessz javitva.. egyebkent nekem 2*1GB Corsair XMS2 800as DDR2 memo lesz benne amik asszem 1.9et zabalnak szal pont jow..
-
Xelo
addikt
megerkezett az AMD A64 3800+ cumom.. amiket a procrol leolvashatoak:
AMD Athlon 64
ADA3800IAA4CN
LBBVF 0615VPBW
Q419031D60070
mit lehet errol megtudni
a masik a dobozan ez van: Enchanced Virus Protection - ez mijamano? levan irva angolul de nem igazan ertem.. jah AMD Barton 3000+ volt az elozo, megerett a cserere 
-
Xelo
addikt
nahh megvan rendelve az AMD Athlon64 3800+ Orleans HT procim, az ASUS M2N-E lapom, 2*1GB/800 Corsair XMS2 memom es a HIS Radeon X1900GT IceQ3 vidkarim, 2-3nap mulva mar a kezemben is lesznek.. az osszes cumoert hazhozszallitassal 1utt $757 fizettem.. USA

Új hozzászólás Aktív témák
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
meg itt nincs AM2es A64ekrol szo 
(azt anno sikeresen megoldottam 1edul) nagyon kocce! szal nyugodtan nekialhatok majd.. namost itt van valami mas tudnivalo tuningolasnal, mint pl pcie freki fixalasa 100ra..??
) szerintetek ehheez majd kell mar a feszt emelni? mennyire erzekenyek ezek erre?