- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
Hát, egyelőre nem mertem felhívni az MSt, hogy át tudják e tenni valamilyen formában a vásárlást W10ről XSXre. A látvány pazar azért 75"-on Ambilighttal, de PCn sincs nagy gond. Egyelőre PCn haladok, aztán majd meglátjuk. A kérdésem az lenne, hogy nagyobb küldetéseket eddig nem csináltam, most viszont van egy, ahol pl. 3 térképen át kell majd vándorolni. Ti hogy oldjátok meg a "horror" karavánt?
Én az üzemanyag miatt jelenleg így: Paystar 5600 TS + Log trailer + Voron AE 4380 + 2000 literes üzemanyag trailer (bár Voron helyett lehetne más is, gyakorlatilag szinte az összes megtalálható teherautó megvan és bár tudom, hogy vacakabbak, de jobban csípem az US vonalat. Pl. az 5600 TS elég vicces a 280 literes kis üzemanyag tartályával. Van ennél effektívebb megoldás?

Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen program, ami...?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS és Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- G.Skill Aegis 32GB (2 16GB) DDR4 3200MHz ÚJ, AZONNAL KÉSZLETRŐL
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest