Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Próbáltam csörlőzni de meg se moccant.
Az volt a baj hogy eleve ferdén áltam a darussal, de gondoltam hátha tartanak annyit a lábak. Hát nem. Picit emeltem már borult is. Ki kellett volna csörlőznöm egy fához a darust.
Aműgy imádom azazov 64et. Most is ott van a garázsba és el nem adom. Csak túl jónak éreztem, és úgy éreztem kinyirja a fejlődési progresst.
Nekem nagy élmény az hogy mindig csak egy kicsivel jobbat tudok venni vagy hogy végre kioldottam valamit.
Így érzem hogy fejlődök. De aza rohadék azov leszar mindent. Jobb mindennél ami most elérhető nekem és átmegy mindenen gondolkodás nélkül.
Szóval őt akkor használom (mert ő egy ő, nem pedug az) elfofyott a türelmem (ami fura de ritka) vagy ha semmi mással nem megy de az is ritka.Centrino
Mentettem a képet köszi.Corpuscle
És n az azov64en nevettem, mikor vált olyan hangja van minta letörne vagy öt f9gat a fogaskerékről, éseszembe jutott egy filmből egy mondat "Azér mer orosz"
Meg azon is hogy az amcsi verdáknak ilyen flancos neve van hogy white north star, az orosznak meg annyi hogy azov.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest