Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kvelstadt

veterán

válasz Tegla80 #189 üzenetére

Próbáltam csörlőzni de meg se moccant.
    Az volt a baj hogy eleve ferdén áltam a darussal, de gondoltam hátha tartanak annyit a lábak. Hát nem. Picit emeltem már borult is. Ki kellett volna csörlőznöm egy fához a darust.
    Aműgy imádom azazov 64et. Most is ott van a garázsba és el nem adom. Csak túl jónak éreztem, és úgy éreztem kinyirja a fejlődési progresst.
    Nekem nagy élmény az hogy mindig csak egy kicsivel jobbat tudok venni vagy hogy végre kioldottam valamit.
    Így érzem hogy fejlődök. De aza rohadék azov leszar mindent. Jobb mindennél ami most elérhető nekem és átmegy mindenen gondolkodás nélkül.
    Szóval őt akkor használom (mert ő egy ő, nem pedug az) elfofyott a türelmem (ami fura de ritka) vagy ha semmi mással nem megy de az is ritka.

Centrino
    Mentettem a képet köszi.

Corpuscle
    És n az azov64en nevettem, mikor vált olyan hangja van minta letörne vagy öt f9gat a fogaskerékről, éseszembe jutott egy filmből egy mondat "Azér mer orosz" :D

Meg azon is hogy az amcsi verdáknak ilyen flancos neve van hogy white north star, az orosznak meg annyi hogy azov. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák