Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Próbáltam csörlőzni de meg se moccant.
Az volt a baj hogy eleve ferdén áltam a darussal, de gondoltam hátha tartanak annyit a lábak. Hát nem. Picit emeltem már borult is. Ki kellett volna csörlőznöm egy fához a darust.
Aműgy imádom azazov 64et. Most is ott van a garázsba és el nem adom. Csak túl jónak éreztem, és úgy éreztem kinyirja a fejlődési progresst.
Nekem nagy élmény az hogy mindig csak egy kicsivel jobbat tudok venni vagy hogy végre kioldottam valamit.
Így érzem hogy fejlődök. De aza rohadék azov leszar mindent. Jobb mindennél ami most elérhető nekem és átmegy mindenen gondolkodás nélkül.
Szóval őt akkor használom (mert ő egy ő, nem pedug az) elfofyott a türelmem (ami fura de ritka) vagy ha semmi mással nem megy de az is ritka.Centrino
Mentettem a képet köszi.Corpuscle
És n az azov64en nevettem, mikor vált olyan hangja van minta letörne vagy öt f9gat a fogaskerékről, éseszembe jutott egy filmből egy mondat "Azér mer orosz"
Meg azon is hogy az amcsi verdáknak ilyen flancos neve van hogy white north star, az orosznak meg annyi hogy azov.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest