- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz
TigerCat #6867 üzenetére
Olyat már nem nagyon találsz, nálam szerintem Messenger lesz, mert akikkel a Skype-ot használtuk azoknak ez a legegyzserűbb, de nekem az utódja a Teams is bejön. Teams-nél talán nem is kell telószám, asszem oda az előzményeket is át lehet vinni majd, és a régi nevekkel bejelentkezni.
-
mezis
félisten
válasz
TigerCat #6723 üzenetére
Merre lehetet az a profil ?
Töröltem amit elértem és hagyott, többek között a C:\Program Files\WindowsApps\Microsoft.SkypeApp_14.56.102.0_x64__kzf8qxf38zg5c\SkypeBridge\ alkönyvtárból a file-okat. Meg még máshonnan is.
Most már Gépház ...Skype, Javítás, Alapra visszaállítás, eltávolítás, újra "vásárlás" után maga a Skype is csak egy rövid időre jelenik meg, aztán eltűnik. Nem csak a képernyőről, a RAM-ból is.
Megpróbáltam a Lomtárból visszamásolni a törölt fle-okat. Nem hagyja. Törölni még hagyta.
Jól el szórakoztam a Skype-al, Windows-al. Még eltávolítom a Skype-ot, aztán legközelebb partició törlés, Win újrainstallálás után veszem elő.
Köszönöm az ötleteket, tanácsokat! -
lemmy71
őstag
válasz
TigerCat #6640 üzenetére
Köszi a tippet! Kivagyok jelentkezve minden eszközről, most próbálok új jelszót kérni, de ahogy elküldöm a telefonszámomat vagy a regisztrált emailemet, folyton ezt a rendszer üzenetet kapom Átmeneti probléma lépett fel a szolgáltatásban. Próbálja meg újra a műveletet. Ha továbbra is ez az üzenet jelenik meg, várjon egy kicsit, és csak utána próbálkozzon ismét.
-
Male
nagyúr
válasz
TigerCat #6593 üzenetére
Egy mentési lehetőség kihagyása nem hinném, hogy a kompatibilitás miatt lenne... ráadásul van benne mentés, de csak a 7-es verziónak a beszélgetését tudja exportálni.
Adatvédelem se hinném, hogy ok lenne, mert egyrészt akkor a régit sem lehetne menteni, másrészt most is elérhető visszafelé az egész, csak órákig kell görgetni, mert tetü lassan töltögeti be, és persze egy idő után már nem bírja a terhelést, aztán lehal. ( plusz a saját beszélgetésem, nehogymár ők tárolhatják, de én nem... ) -
zseko
veterán
válasz
TigerCat #6514 üzenetére
Nem is kell semmi extra, csak jól működjön, annyi elég. Egyelőre ezt találtam, mint a legegyszerűbb/legolcsóbb megoldás erre. Közben én is próbálom, kaptam ingyen első hónapot, csak eddig nem tudtam beírni ide, az oldalon mai nap állandóan megjelenő '504 Gateway Time-out' macska miatt.
-
-
törölt tag
válasz
TigerCat #6438 üzenetére
Vissza fogunk jutni oda, hogy SMS-t küldünk, telefonálunk, faxolunk és pubokba járunk a haverokkal beszélgetni...
Nekem most már pirossal jelez a Skype, hogy a megszűnik helyett megszűnt a 7-es verzió. Pedig még nincs is elseje. Mondjuk azon kívül tökéletesen üzemel. Vajon meddig húzzák. Most már tényleg ideje egy Facebook accot csinálni a Messenger miatt. Kínkeservesen veszem rá magam a Facebook regisztrációra, mennyivel másabb volt a Myvip, iwiw időszak te jó isten...
-
törölt tag
válasz
TigerCat #6389 üzenetére
Fogalmam sincs, Telegramon gondolkoztam, de csak egy embernek van a Skypeosok közül. Vagy Google+ mert Google fiókja mindenkinek van, csak senki nem használja azt a részét, nem csoda. Miattam nem is fogja senki az is biztos...
Fórumokon szoktam beszélni sokakkal, de sok oldal megszűnik, kihal, nem néznek fel többé.
Facebook lesz a megoldás, de abból is csak a messenger, gondolom van rá windows program, nem böngészőből kell szarakodni... És akkor leválasztható magáról a Facebookról.
Facebookkal az a bajom, hogy tudom pár ismerősömről az agyhalálukat ott adják ki, én meg nem igazán vagyok kíváncsi az idővonalra kinyomott szarjaikra meg miket lájkoltak szét, így vagy ki lesz kapcsolva vagy be se lépek oda. Így válik egy alapvetően jó elgondolás (Facebook) egy rosszá vagy kihasználatlan rosszá, az emberek hülyesége miatt.
Aztán az is lehet, hogy végleg bezárom a kapcsolatot és nem kell kínlódni akkor semmivel. Nem ez lesz az első...Szeptember 1-ig működik a régi még elvileg.
-
törölt tag
válasz
TigerCat #6379 üzenetére
Utoljára amit igazán szerettem az MSN volt, 20-an dumáltunk egyszerre. Aztán a Facebook kinyírta az egészet, a Microsoft meg megadta a lehetőséget neki a teljes leépülésre Skype néven...
Annyira halott az egész platform, hogy három emberrel beszélek itt, ebből is egy használja csak napi szinten. Kénytelen leszek Facebook messengerre átállni, ilyen a világ... -
válasz
TigerCat #6303 üzenetére
Sejtettem hogy ez lesz, közben túrtam a netet az ügyben mint egy vakond... kérdés - miért nem lehet?
Mire gondolt a szerző? Például a kezdő gimnazista aki 10éve megadott egy "puncivadász" nicket magának, amit ha módosítani akar, csak azért regisztráljon egy újat és vegye fel az összes ismerősét mert egy balf*sz döntéshozó úgy döntött hogy ez fix lesz akkor is ha megveszel...Nem rég csináltam egy új reget, a létrehozás folyamán nem tűnt fel hogy van lehetőség nicket megadni, van helyette egy random betű és számsor...
-
UFO1
senior tag
válasz
TigerCat #6217 üzenetére
Nem úgy értettem hanem egy fiók 2 telefonon lehet egyszerre aktív és a beszélgetéseket, hogy tudom teljes egészében átmenteni. Azt olvastam (remélem nem tévedek) az 1 hónapos beszélgetések átkerülnek mert addig tárolja a szerver csak nekem régebbiek is vannak az előző telón (+ PC-én is fent van) és azokat is szeretném áttenni az új telóra.
Viber-nél meg ez a gondom:
Vettem egy másik telefont és feltettem a vibert csak nem tudtam, hogy nem lehet 2 android telón és eltűntek a beszélgetések. Sajnos nem mentettem elötte. Elvileg ott kell lennie, mert 159MB-ot ír ki adatnak csak máshol írták az új kódolás miatt nem látom a régi beszélgetéseket.
Elvileg így meg lehet találni a régi beszélgetéseket csak nem értek hozzá.PC-n is fent van a Viber csak ott nincs mentési opció Google drive-ra, de azt írták egy adatmentő cégnél elvileg onnan át lehet tenni telefonra a beszélgetéseket.
Nagyon megköszönném, ha valaki tudna nekem segíteni és hogy a 2 lehetőség közül melyik működhet, akár még fizetnék is érte.
-
tylerddd
veterán
válasz
TigerCat #6181 üzenetére
Online próbálok neki segíteni. Az jutott eszembe, hogy rákeresek Skype-on, ott meg tudtam nézni a felhasználónevet. Ha ezt beírja, akkor már ott a jelszóemlékeztető, viszont azóta nem jelentkezett. Remélem már ezerrel küldi a beszélgetést és azért nem írt még vissza
Ha nem sikerült neki, akkor az általad javasolt lehetőséget próbáljuk! Köszi!
-
Feri1977
senior tag
válasz
TigerCat #5074 üzenetére
Mit lehet ezen szeretni, a viber sokkal barátságosabb, amikor írsz üzenetet, akkor is aranyosabb szebb jobb, nincs zavaró ikon amit félrenyomnál mint amit írtam skypenál, a legfontosabbat meg hogy kiírja látta a másik, itt elbaszták de rendesen, nekem nem jön be a skype! Viber marad!
-
Antitalent11
csendes tag
válasz
TigerCat #5048 üzenetére
Helló Tigercat
Hehe, jah sajnos tényleg antitalent, és LÁNY vagyok!
A SKYPE 7.1.0.105-ös verziót használom (mostmár meg tudom nézni
) és odáig eljutottam, hogy Eszközök -> Beállítások -> videobeállítások, majd azonnal feldobja nekem ezt a hülye Logitech Webcam Controller-t amit véletlenül fel-launch-oltam, de nem tudok leírtani. És akkor alul van, hogy a webkamera beállításai, de csak a "csíkok" jelennek meg, az is angolul, hogy "Explosure" "Gain" Brightness" "Contrast"....stb..... és ezen lehet huzigálni a kursort, ha a kép minőséget akarom állítani, de csak rontja, és mivel nincs rajta számozás (skála) ne tudom visszaállítani az eredetire.
(Arra viszont itt nincs semmilyen opció, hogy megjelenjen a kis ablak, amiben magamat is látom. Vagy az máshol van?)Eredetileg, mikor elkezdtem használni a kamerát, ha a skype-on belementem az Eszközök -> Beállítások -> videobeállítások-ba, majd a webkamera beállításaiba, magyarul volt hogy "Alapbeállítás" És be volt állítva, hogy "Fényerő" 128, "Kontraszt" 32, "Fényegyensúly" 1070. Így ha elállítottam, pl: a fényerőt 128 helyett 132-re, akkor ha mégsem volt jó, pár nap múlva pontosan vissza tudtam állítani az eredetit, vagyis a 128-t.
De mióta ezt a hülye Logitech Webcam Controllert feltettem, az egész átváltozott angolra, és sokkal rosszabb lett, és ha a vonalon elállítom a kursort, nem tudom pontosan, hogy hová állítsam vissza, mert nincs rajta szám.
És nem tudom letörölni a skyperól, sem a gépről.Viszont nagyon kéne állítgatnom, mert szemüveges vagyok, és becsillan a képernyő a szemüvegebe, így az arcom közepén a szemem helyett egy nagy csillogást lehet csak látni.
Ha leveszem a szemüvegem, akkor meg én nem látom a másikat
-
aag
őstag
válasz
TigerCat #2189 üzenetére
Sajnos nemjó. Ezt tölteti le velem a hibaüzenet is. És ugyanazt írja ki. Most kerestem régieket. Ez például csont nélkül működik: skypesetup-beta4.0.0.155B.exe Csak ez már nagyon régi és még kompakt nézete sincsen. A megszokotthoz képest szinte használhatatlan. De a frissítéskor ugyanezt a hibaüzenetet produkálja. Tudsz valami okosságot még?
-
Puma K
nagyúr
válasz
TigerCat #2080 üzenetére
Legelső telepítéskor is ezt csinálta majd másodjára is.
A programokat CCleaner-rel szoktam törölni (sosem hibázik) és utána minden maradékot eltakarítok szintén CCleaner-rel, de mivel tudom, hogy a Skype hagy fent "szemetet" maga után így magam kerestem meg Registry-ben a maradék cuccait és töröltem.
Már egy ideje totál magam igényeim szerint formálom a Windows-omat így ismerem az ilyen programokat sőt a mostani Lenovo laptopom is tud olyan funkciót mint az általad linkelt program.
Egyszerűen tré a Skype.
-
Puma K
nagyúr
válasz
TigerCat #2078 üzenetére
Olyan mint amikor magadnak szerkesztesz HTML-t és nézegeted, hogy mit csinál az adott linkre ha rákattintasz, és ha nem jól csináltad meg akkor átdob egy részletező helyre, hogy hol-mi található.
Na nekem kb ugyanez történt, mintha valaki HTML-be rakta volna elém a Skype bejelentkezőjét és mikor a "Sing me in" gombra ("link") kattintok akkor átdob...Beírom amit kell:
Majd ha rákattintok a "Sing me in"-re akkor erre dob át:
-
IronMike
tag
válasz
TigerCat #2069 üzenetére
Értem! Csak egy baj van vele, hogy az óra mellett nem jön ilyen beállítás mellett semmilyen jelzés, hogy vki irt!
A tökéletes megoldás az lenne számomra, h tálcán ne villogjon soha, csak az óra mellett jelenjen meg a kis ikon, h vki irt!Tudom sok mindent akarok!
Így működik a Tiéd?
-
IronMike
tag
válasz
TigerCat #2064 üzenetére
Szia,
Kompatibikitás mód? (win7 és állítsam Vistára? az megvolt)
Most az óra mellett van azzal nincs gond, de ha jön egy üzenet akkor a tálcára megy,és villog. Az lenne a legjobb, h a tálcára ne menjen, csak az óra mellett jelezze h jött egy új üzi.
A beállításiban vagy teljes méretben kikapcsolom, és akkor nem látom h irt valaki. csak ha az óra mellöl elindítom! -
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest