Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kukulec
őstag
válasz
üzenetére
megoldottam baszki. az volt, hogy először nem ismert fel semmit, és nem engedett hangkimenetet választani, újra kellett indítanom, akkor új opciókat dobott fel és kiválaszthattam a dac-omat. alapvetően kedveltem a Microsoft cuccokat, de most már jó pár éve elképesztő amit művelnek. a beállításaim meg elvesznek rendszeresen.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Igen, ez így van, már a végén csak nagyon szájhúzva használtam az öregek miatt, de aztán ment még így is a levesbe, megtanultak emailt írni

Azt nem tudom, a franz mit tud az új skype-pal kezdeni, de ott lehet még érdemes alternatívák után szétnézni.
What is Franz?
Franz is your messaging app / former Emperor of Austria and combines chat & messaging services into one application. Franz currently supports Slack, WhatsApp, WeChat, HipChat, Facebook Messenger, Telegram, Google Hangouts,GroupMe, Skype and many more.
You can download Franz for free for Mac & Windows. -
válasz
üzenetére
Naja, jobb híján. De ott is szívás a fiók kezelése, ha nem személyhez, hanem feladatkörhöz létrehozott munkaállomáson akarom használni. Ilyen téren még mindig a Skype a legjobb, csak sajnos az app bénácska. Mármint Windows alatt. Mac-en teljesen rendben van. Jönnek az értesítések, minden változást azonnal látok, csak a beszélgetési ablak lett szerencsétlen kicsit. Sosem tudom, hogy hívás közben miként jelenítem meg a csetet. Ennyi belefér.
-
Fürkésző
tag
válasz
üzenetére
2017.10.30-tól asztali verzióban oprendszertől függő számozást alkalmaznak:
v.7.40.0.151 for Windows 10
v.7.40.0.104 for Windows 7 and Windows 8
(Ekkor jelent meg Windows-ra a Skype megújult 8-as verziója is.)Skype 7.27-es asztali verzió óta hiába van letiltva az automata frissítés a programban, mégis felvarázsolja a legújabb verziót.
Érdemes ezeket még megtenni: Skype Update tiltása
Továbbá: a Windows Updater-ben is le kell tiltani a Skype frissítését, ha megjelenne benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Plazma TV topic
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- BestBuy topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- Boyoye digitális beltéri HD tv antenna / 12 hó jótállás
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest