- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Ciccuka #6896 üzenetére
Ha nem definiálod az ingyen jelentését számodra, akkor honnam tudjuk, hogy nem a ma már alapértelmezettnek vehető "nem előfizetéses/szolgáltatásért fizetős modell"-t jelenti, hanem valami mást.
Mást aminél az ingyenességbe nem fér bele az SMS megkapása (hogy ez most az "adatokkal fizetsz" ingyenét jelenti, vagy a "nincsen pénzem extra költségek nélkül fenttartható one-os sim-kártyára"-t ingyenét), de benne van az eszköz amin használnád, az eszköz energiaállátása, és az esetleges eszköz általi internetelérés biztosítása.Félek megkérdezni, de megteszem: Mi az általad kerülendő "sallang" a singnálnál, és discordnál?
-
ledgeri
nagyúr
-
And
veterán
válasz
Ciccuka #6276 üzenetére
Időközben jó kétórás szenvedés árán rendbe tettem a fiókomat. Részben figyelmetlenségből - nem az MS webfelületén, hanem a Skype bejelentkezési próbálkozások során - létrehozott egy 'gyerek' fiókot az én nevem alatt, és oda került a régi skype-nevem. Csakhogy azzal a fiókkal képtelen voltam bejelentkezni, mivel hiába adtam meg bármilyen engedélyt illetve vontam vissza mindenféle korlátozást a 'szülői' fiók alatt, továbbra sem engedett be. Egyszerűen és meglehetősen értelmetlen módon szétkapta a korábban egyetlen skype-fiókra mutató azonosítóimat (a régi skype-nevemet és az email-címet), és azután azokat két külön skype-fiókra hivatkozta át. Szerencsétlenségemre a korlátozott MS-fiókba került az 'eredeti' skype account. Tehát a két létrejött MS-fiók részben közös azonosítókkal rendelkezett, csakhogy az egyik a gyakorlatban használhatatlanná vált. Egy harmadik, ideiglenes email-címmel fel kellett oldani a címek összegubancolódását, majd a 'gyerek' fióknál egy kártyaszámmal bizonyítani kellett hogy felnőtt vagyok. Utána az eredeti email visszaállítása, majd a felesleges fiók törlési előjegyzése következett.
Száradjon le a tíz ujja annak a zseninek, aki ezt az eszetlenséget kitalálta, leprogramozta, és lehetővé tette, hogy az eredetileg egyetlen acc-ra hivatkozó azonosítók kétfelé ágazzanak. -
törölt tag
válasz
Ciccuka #6169 üzenetére
Ez volt az utolsó hetes verzió, ez még működik és ha települt rögtön a beállításokban az automatikus frissítését kikapcsolod. Aztán használod amíg le nem tiltják.
Partnerlista beállításait ha jól emlékszem online felületen lehet kikapcsolni, de a régi kliens érzékelni fogja úgy is annál nem kell állítani. Én nem tudom mit szívtak ezek a nyolcas verziónál annyira szar lett, de kettéhasadt a tudatuk az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest