- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazon Kindle JailBreak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
válasz
McClane #3696 üzenetére
Nincs itthon másik mikrofon. Valójában ez egy headset, de tuti nincs baja, mert minden más programmal működik (ActionVoip-ot használom napi szinten telefon helyett).
Ma kipróbáltam azt, hogy újraraktam a rendszert, szóval DVD-ről újrainstalláltam a Win7 SP1-et, csak a hangkártya drivert és a Skype-ot telepítettem fel és NEM JÓ!
Ez mi? -
AstraCDX
senior tag
-
Iomega
addikt
válasz
McClane #2922 üzenetére
Köszi, de én arra szeretnék valami megoldást, hogy lássam, ha online az illető, ugyanakkor Ő nem lát engem, de csakis ez az egy kijelölt személy. A rejtett kapcsolat azért nem igazán jó, mert akkor senki sem látja, hogy csatlakozva vagyok.
Ilyen funkció van a Messengerben, de a Skype-ban nem találom, szerintem így ez nem megoldható. -
-
viralmind
aktív tag
válasz
McClane #2601 üzenetére
Talan ez megoldas lesz ,masnak is segitett ahogy olvasgattam:
"In any case, you need to be logged in to Windows with Administrator rights. Start regedit. Find the registry key:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\User Shell Folders
The value for the subkey Common Desktop should be “C:\Users\Public\Desktop”"
-
-
Jazz
veterán
válasz
McClane #1590 üzenetére
Megtörtént, nem jött vissza.
Ahogy néztem: a friend list-et az adott számítógép tárolja, az Application Data-ban. Nem úgy mint pl. az msn, ahol a szerver tárolja.
Már csak az a kérdés hogy hogyan tudnám előhozatni a régi könyvtárból, a file is meg van, ami a listát tartalmazza, kódolva.
Nincs itt valami Skype guru? thx
-
TiMoN
senior tag
válasz
McClane #1479 üzenetére
Nekem már nincs ott.
Nekem csak olyan észrevételem van ha újratelepítem a skype-t v másik gépen logolok be akkor elkezdi letöltögetni a chat tartalmat. Holott az ki van kapcsolva.
A szerverről jönnek az üzenetek még azoké is akik offline-k.Ezt kéne megszüntetni kiirtani.
Most ha valaki lenyúlja a passom akkor kb 1 hónapra visszamenőleg letöltődik neki a beszélgetések is amit gépeltem.Valami ötlet? Tapasztalat, hogy kéne kiirtani?
-
Fortissimus
őstag
válasz
McClane #1421 üzenetére
koszi, ugy nez ki megoldodott
"It seems to be an error when your settings for Windows do not match your country, hope this fix helps as it worked for me
WINDOWS VISTA AND WINDOWS 7
Start --> Control Panel --> Clock Language and Region
Click Language and Region
In each tab change the Setting to UK or your local language from United States
Click Apply and OK on each setting
Once completed, A message may be displayed requesting a machine restart, click restart"
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest