Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
TigerCat #6389 üzenetére
Fogalmam sincs, Telegramon gondolkoztam, de csak egy embernek van a Skypeosok közül. Vagy Google+ mert Google fiókja mindenkinek van, csak senki nem használja azt a részét, nem csoda. Miattam nem is fogja senki az is biztos...
Fórumokon szoktam beszélni sokakkal, de sok oldal megszűnik, kihal, nem néznek fel többé.
Facebook lesz a megoldás, de abból is csak a messenger, gondolom van rá windows program, nem böngészőből kell szarakodni... És akkor leválasztható magáról a Facebookról.
Facebookkal az a bajom, hogy tudom pár ismerősömről az agyhalálukat ott adják ki, én meg nem igazán vagyok kíváncsi az idővonalra kinyomott szarjaikra meg miket lájkoltak szét, így vagy ki lesz kapcsolva vagy be se lépek oda. Így válik egy alapvetően jó elgondolás (Facebook) egy rosszá vagy kihasználatlan rosszá, az emberek hülyesége miatt.
Aztán az is lehet, hogy végleg bezárom a kapcsolatot és nem kell kínlódni akkor semmivel. Nem ez lesz az első...Szeptember 1-ig működik a régi még elvileg.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest