Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeniX-
senior tag
válasz
bringasisti #14237 üzenetére
Szia, köszönöm, sajnos igaz.
Gondolkozom egy valami egyszerűbb riasztó beköttetésén.
Volt egy jó autóvillamosságis szakink, de sajnos, ahogy közeledik a 60-hoz nála is kijött az általános kór, hogy nem szeret már igazán dolgozni. Többször hívtuk azóta több ismerős is, és mindig olyan árakat mond, hogy ne is vidd oda.
Az elején még csak a szerelős melókat mondta le, később meg már ezeket az apróbb sziszifuszi melókat mint pl. egy ködlámpa bekötése.Én megértem, csak nálam ez ugyanolyan bizalmi meló, mint a fogorvos vagy a nőgyógyász.
Ha egy mód van rá mindig ugyanazzal szeretek szereltetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest