- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bethesda kórház
- Yézi: Ryzen 7 1800X tuning (vs. i7-2600K...?)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tr00p3r
addikt
amúgy most kezdtem komolyabban a játékkal foglalkozni. nagyon bejön. észre sem vettem,h hajnali fél kettő van. tegnap arra mentem,h összejöjjek a 1 csajjal. igazi macho a Sim-em. mind2 emotion értékem 100-nál van. a státuszunk ''love''. sokat izgatjuk egymást. kint a pezsgőfürdőben csókolózunk, de a sex még nincs. legalábbis a jacuzzi-ban még nem. mindig ellök magától. most megkértem,h költözzön be. azóta nálam is lakik. tök rendes. meg sem áll, takarít, rendet rak. de még az ágyban sem jött össze a numera.
amúgy egyik is este be is törtek hozzánk. elvitték a TV-ink. azóta van riasztóm is. van bejárónőm, meg kertészem. a kertben sok volt a gaz. a fickó kijött és estig ott volt és szedte a gazt. a bejárónő jó kis maca, kis vörös szexi cuccban. gondoltam, hogy megkörnyékezem. de akkor mit szól a csajom?
már kétszer előléptettek. a politikában helyezkedtem el. de még mindig egy szakadt mazdaszerű kocsival jönnek értem reggel.
a csajomnak tök sok jó haverja van. ma lehet,h csapo egy pool party-t.
egyenlőre ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC i7-3770 / GTX 1060 6GB / 16GB RAM / 720GB SSD + 500GB HDD
- Apple IPhone 16 Pro Max 256GB Amerikai Modell 2026.04-ig garis
- Lenovo Qualcomm Snapdragon X55 5G Modem Quectel EM05-G Fibocom L860-GL-16 Quectel EM120R-GL
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 7 8840HS 16GB /1 TB SSD/ gari 10 hónap
- Crucial MX500 500GB Sata SSD / Beszámítás OK!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Arany / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest