- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- bambano: Bambanő háza tája
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Zs
aktív tag
nem tudom,hogy ti már láttátok-e az új kiegészítőt,vagy csak én vagyok elkésve?![link]
-
Bomc
aktív tag
Dokumentumok\EA Games mappában vannak a mentések
-
tuttika
tag
Sziasztok
Olyan gondom van , hogy mikor felakarok rakni 1 kiegészítőt azt írja ki a végén hogy a termék ellenőrzi a sims2 frissességét helyezze be a cd/dvdt mikor beteszem nem csinál semmit .Miért akarja ellenőrizni vagy hogyan kell indítani.
-
Orsyka
tag
Általába a kipihenés nem gáz, mert az életpontjaikból szoktam venni azt a gépezetet, ami feltölti őket, és ha lemerültek, beállítom és kész is van
A pénz meg általába nem gond, mert ha csinálok egy emberkét, akkor gyorsan összehozom egy olyannal, aki már tele van pénzzel és akkor gazdag lesz. Most felraktam az IKEA-t, de azóta nem tudam vele játszani, de nár nagyon kíváncsi vagyok!!!
Jut eszembe! Ha újra kellett raknom a gépem, akkor ugye ha a komplett SIMS mappát megmentettem, abba benne vannak a mentések nem? -
Orsyka
tag
Megvan az összes kiegészítő (páromnál), nálam jelenleg csak 3 van, használni nem használtam őket soha. Mindig elkezdtem az alapot, utána meg eljutottam olyan szintekre, hogy sajnáltam volna, ha elveszett volna, és eddig ugye nem tudtam, hogy a mentés megmarad, így csücsültek tovább a fiókba

-
F_Zs
aktív tag
Elvileg nem tűnnek el az elmentéseid,legalábbis nálam nem tűntek el,a második kérdésedre pedig a válasz pedig az,hogy !szerintem! mindegy,hogy milyen sorrendbe teszed fel,de ezt inkább nem magyaráznám miért,a lényeg annyi,hogy rakd fel tetszésed szerint a kiegészítőket és indítsd el az egyik nagyobb kiegészítődet(ez a te esetedben szerintem az Éjszakák lesz)ennyi és kész,nyisd meg a belvárost és már tudsz is menni a városba vásárolni,bulizni!És elvileg már tudsz te magad is építkezni...
-
Orsyka
tag
Sziasztok!
Lehet már kérdezték, de a keresőbe nem találtam ilyen kérdést. Hogyha nekem fent van az alapjáték, és fel akarom rakni az IKEA-s kiegészítőt, a mentéseim megmaradnak ugye? Mert nem merem felrakni. A másik kérdésem, hogy olvastam, hogy az sem mind1 milyen sorrendben rakom fel őket. Nekem megvan az éjszakai élet, az IKEA és a H&M-es. Melyiket rakjam először? Vagy mindet fel kell raknom, ami ezek előtt voltak? -
Bomc
aktív tag
Csak attól félek hogy iszonyat erös gép kell majd neki ahogy a Maxist meg a szoftver-optimalizálását ismerem
Egyszerre számolni a többi család fejlődését meg azt hogy azt csinálnak amit akarnak. Hát az kemény lesz.! Szerintem megvárom amig kijön a hw követelménye és egy 4x erősebb gépet veszek 
-
F_Zs
aktív tag
Igazság szerint én kifejezetten hülyeségnek tartom ezeket a jutalom izéket és még stb stb mellékcuccokat...Veled együtt engem is zavar,hogy nem telik az idő el a többi családban..mert mire kijáratom az iskolát a tinikkel,20-szor meguntam a játékot...és aztán jön a baki,hogy a másik család gyerekével kellene összehozni,csakhogy az tini...és előröl az egész iskolatanulás...grr...ki nem állhatom...
-
faevike29
tag
-
Bomc
aktív tag
3 lesz a legjobb. Engem nem érdekel hogyha az alap lesz feltúrbózva, szerintem nem attól lesz jobb a játék hogy beletesznek ilyen f*szságokat mint boszorkányság meg jutalomtárgyak meg egyéb baromságok hanem attól hogy egyszerre telik az idő mindenhol, engem már a sims1 óta ez zavart a legjobban. Alig várom hogy kijöjjön. de messze van még a febr 20. Már éjféltől ott fogok állni az 576 elött

-
F_Zs
aktív tag
valaki meg tudná mondani,miért van az,hogy építettem egy disco-t,és amikor be akarom osztani a dj-met,hogy legyen dj és dolgozzon,nem bírom,mert azt írja ki,hogy használatban lévő tárgy...miért????valaki megmondaná a problémámra a megoldást?
-
Picilány
tag
Tényleg lesz három?
Amúgy az apartman life milyen? Jó véleménnyel vagytok róla? Nekem eddig minden kiegészítő tetszett.Amúgy tudna valaki segíteni abban hogy hogyan lehet ruhákat betenni a játékba mert van valami weboldal ahol lehet ruhákat tervezni meg stb csak már annaksem emlékszem a címére
Előre köszi

-
F_Zs
aktív tag
válasz
marinea2
üzenetére
Igazából sokak nem értik,ilyen a bátyám is,hogy a sims2-vel fiú hogy játszhat,mivel állítólag egy nagyon dedós játék,és hogy ezt a játékot kislányoknak találták ki,de akkor mi van azzal a 30%-al,aki fiú,és Sims-el játszik???
Érdekes...
Deh az is elég fura,hogy én meg pont hogy fiús játékkal játszom,sőt kifejezetten szeretem a fiús játékokat...és a bátyám sem mondhatja,hogy dedós játékkal játszom,ilyen az UT,battlefield2,és nemsokára kezdem a jó kis garfikájú Far cry-t,és a crisist is....nem... tudom miért,de mostanában nem nagyon érdekel a sims,talán azért,mert tényleg dedós,vagy csak túl átváltottam az öldöklős játékokra?nem tudom,igaz,hogy néha játszok egy keveset,de azt is csak azért,mert van egy új ötletem a házépítéshez...vagy a berendezéshez... -
marinea2
addikt
Basszus mennyi lány vana itt a PH-n.
Nemis gondoltam volna
-
Bomc
aktív tag
válasz
vtechun
üzenetére
Nekem is integrált, fogok is venni legalább egy 256 MB-os VGA-s laptopot hogy a S3 is menjen rajta, mer a 2 is csak legalacsonyabb grafiaki beállitásokkal megy, mondjuk annyira nem lassú, mert core 2 duo proci van, meg 1 GB ram, de azért elkéne neki egy dedikált videokártya
-
vtechun
veterán
nem értem, nekem ilyen integrált inteles videokartya van a laptopban, de nem muxik
mármint emlékeim szerint nem is lehet választani, majd du. megpróbálom hackelni, egyébként a kiegészítéseket hogy lehet felrakni? van egy pár, de összevissza kérik a lemezeket, hogy mikor mit rakjak be, nem lehet egyszerre többet is felrakni?
-
Bomc
aktív tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
-
vtechun
veterán
Helló! Barátnőm laptopján szeretném megoldani, hogy nativ felbontásban, vagy esetleg 16:10-es képraánnyal jelenjen meg a játék. Van erre valami jó megoldás? 1280:800 vagy valami ilyesmi képarány érdekelne... Előre is köszi a segítséget.
-
Bomc
aktív tag
Leszedtem az Apartman Life-t, gondoltam ha már egy házban élnek a simek, végre megcsinálják azt hogy mindenhol egyszerre telik az idő, dehát nem... ez a legnagyobb hiába a játéknak...na majd a TS3-ban, talán.
-
Süni 1985 F
senior tag
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
Új windows a megoldás :S
-
F_Zs
aktív tag
lenne 1 kérdéesem:
van egy disco-m,ahol van 1 Dj-m is,és amikor be akarom osztani,hogy dolgozzon Dj-ként,nem lehet rákattintani,mert ezt írja ki:"Nincs elérhető akció"
vagy pedig azt,hogy le van foglalva már...de senki sem akar Dj lenni,mert még nem is nyitottam meg az üzletet....
valaki tudja a választ,hogy mitől van ez? -
Süni 1985 F
senior tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
175.16 driver van fent és a saját Direct-X ami a játék mellett van.
Nemértem mi lehet a baj! -
Kareszovics
addikt
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
-
Süni 1985 F
senior tag
Sziasztok!
Hajótöröttes Simsel lenne egykis problémám
Feltettem ment szépen gondnélkül!
Újraraktam a Win-t és a következő hibaüzi fogad:
DirectX 9.0c kompatibilis videokártya felismerése sikertelen. Kérlek, ellenőrizd, hogy a videokártyád DirctX 9.0c kompatibilis-e, illetve hogy a gyártó által kibocsátott legújabb driverek vannak-e feltelepítve a gépre. Az alkalmazás leáll.
Az új windows Service Pack 3-as és én arra gyanakszom ez lehet a baja! -
F_Zs
aktív tag
válasz
Manó617
üzenetére
Öhhöm,ezt talán inkább ne itt a topicban,hanem inkább priviben,mert a szabályzat tiltja...
Ha érdekel a "virágbolti version",akkor írj privit,de a fórumban nem szeretik a warezt...
Tudom,újoncként én is ilyen voltam,hogy bátran kérdezgettem,de már figyelmeztettek...
És nem szeretném,hogy mások hülyének tartsanak...Tehát tartsd be a szabályokat,mert mint láttad,a moderátorok nem tűrik a warezt...
-
Manó617
csendes tag
Elég hülye kérdés...de vki megtudná mondni hogy honnan tudom letölteni a sims2 alapjátékot??
Mert volt egy kis zűr a géppel és újra telepítették és akkor nem én telepítettem rá a simset és most szeretném visszaszerezni csak nem tom hol keressem....előre is köszönöm...
-
faevike29
tag
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
Szia, én is téged...
Ezekhez szükséges, az eredeti The Sims 2 Dvd, ezekre kell telepíteni a többi kiegészítőt.
Jó sok plussz dolgot adnak hozzá a játékhoz.
A sorrend sem mindegy, hogy hogy telepítitek fel. Írd le nekem milyen kiegészítőitek vannak, és majd megmondom a sorrendet.
Jó játékot a barátnődnek !
-
Süni 1985 F
senior tag
Sziasztok!
Barátnőm elkezdett játszani Sims2-vel...
És érdekelne,hogy a Sims2-höz lévő kiegészítő lemezek ,hogy működnek?!
Különálló részek ezek vagy csak plusz dolgokat ad a játékba?
Hogy kell ezt elképzelnem?
Válaszokat előre is
Szia faevike29 rég láttalak
-
F_Zs
aktív tag
húha,nagyon kihaltunk,valaki tudja,hogy mikor jelenik/jelent meg az apartment life kieg?
csak ma megnézem tacskoban és nem láttam...
-
F_Zs
aktív tag
válasz
Jamie2166685
üzenetére
telefonon!
de ha már erre rájöttél,és nincs ilyen opció,rakj le egy szülinapi tortát..és úgy próbálkozz..tehát--->sims2 bekapcs--->belépsz a városba--->a családhoz is belépsz--->rákattolsz a telefonra-->és ott van egy ilyen,hogy..."Buli rendezése..."rákattolsz,és ott van 3-4 féle buli,vagy több/kevesebb,és akkor katt amilyet szeretnél,és kidob egy listát,hogy kit szeretnél meghívni..válassz,asszem max 10 embert bírsz meghívni,legalábbis a mennyegzőre keveset,de hogy szülinapra mennyit...
még nme próbáltam..
ennyi az egész.de ha es sem jó,nem tudom,mi lehet a baja.. -
F_Zs
aktív tag
válasz
leviske
üzenetére
hát igen,sajna...ha megy a bolt,még többet csinálnak,és meg is veszik,akkor még többet,végül már az egész vagyonod odavész,mert már annyira a hobbid lett,hogy nem bírsz leállni,csak ha megunod...
16 vagyishogy 17,csak a kertvárosit kitöröltem,mert gagyi volt.. az össz.kieg max 5000Ftért.Bátyám elintézte a "virágboltot" -
Jamie2166685
csendes tag
Sziasztok! Régóta játszom a Sims2-vel, de sajnos még nem sikerült rájönnöm, hogy hogyan kell születésnapi és házibulit szervezni. Valaki tudna segíteni nekem? Előre is köszi annak aki segít.

-
leviske
veterán
Arra építenek, hogy a legtöbb vásárlónál már hobbivá nőtte ki magát a játék és ezért az összes kiegészítőt megveszik.
Én spec. valószinűleg a Sims 3-at már ki sem próbálom. Nagyon valószinű, hogy onnan kezdik, ahonnan a Sims 2-t és az is valószínű, hogy rá akarnak duplázni a kiegészítőkre. (Sims2-vel is bőven rádupláztak az elődre).
MOD: 16????
Kicsit sem vagy fan...
Nekem elég volt az alap, meg a nagy kiegészítők... 
-
F_Zs
aktív tag
-
leviske
veterán
válasz
Kareszovics
üzenetére
Ki mondta, hogy nem lesz több kieészítő?
2008-ban elvileg még 8, azaz nyolc darab kiegészítőt akarnak piacra dobni (beleértve a "cuccok" kiegészítőket is term.) 
És ha abból indulok ki, hogy eddig még csak a Szabadidő, a Konyha&Fürdőszoba kiegészítők, a IKEA és a Apartment Life jelent meg...

Amugy azt még nem tudni, hogy konkrétan mikor jelenik meg az AL?
Nekem nagyon tetszik az ötelt... kíváncsi vagyok, hogy hogy oldották meg a kivitelezést. 
MOD: na meg arra is kíváncsi leszek, hogy a Sim3 miket fog alapból tartalmazni.... Jó lenne, ha alapból tartalmazná az eddigi kiegészítők ficsörjeit.
Talán a Bon Voyage-tól és a Open for business-től el tudnék tekinteni. Ha viszont egy alap Sims2 lesz grafikailag felturbózva, akkor vesztettek egy vásárlót....
Még egyszer én biztos, hogy nem játszom ezt végig, mint a Sims2-nél...
Így sem szimpatikus a 3 kivitelezése... 
-
F_Zs
aktív tag
válasz
Kareszovics
üzenetére

-
F_Zs
aktív tag
válasz
faevike29
üzenetére
jól,csak mostanság kevés játékkal,mert bátyám van itt,vagy pedig el kell mosogatnom,meg minden kifogás,és amikor végre géphez jutok,akkor bátyám már is cseszeget,hogy:"nah,most már én jövök"
nyaralni is megyünk,csak nem mostanság,augusztus 16-tól 23-ig
meg megyünk majd még fürödni,csak apunak sok a melója,és igazából fürdőbe menni a családdal a legjobb...vagy nem?
holnap pedig búcsúba megyünk a keresztanyukámhoz,és én ma ott alszok nála,és segítek,mivel azért 6 emberre nem könnyű 4 fogásos kaját elkészíteni,aminek az íze is jó..
és veled mi van?(már ha tegezhetlek,25 éves vagy,ha jól emlékszem,fiatal vagy,előtted a kalandos élet!!)
mész/mentek nyaralni? -
-
F_Zs
aktív tag
végre megvan az IKEA-s kiegészítő is..
am tudtok valami olyan cheatet,aminél a bútort ferdére lehet állítani?? -
faevike29
tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Jó, jó ebben igazad van.

Te már csak tudod mennyi volt az összes kieg. , mert mindig megveszed nekem eredetiben. lol
Ja, a Bioshockot meg majd én veszem meg neked. puszi -
Kareszovics
addikt
"Hát igen,erre van a virágbolt kitalálva..."
A The Sims2-vel kapcsolatosan vannak csak elveim; ennél nincs virágbolt.

Az árakról meg annyit, hogy amíg a szimsz még mindig 10k, addig a Gears of War mondjuk 5k és össze se hasonlítanám a két játékot. 10k-ért meg fémdobozos BioShock-ot kapsz ami meg egy megint másik történet még a GoW-hoz képest is.

-
F_Zs
aktív tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Hát igen,erre van a virágbolt kitalálva...
És az egészben a szemétség,hogy más játékokat is gyártanak,ami ugyancsak olyan híres,mint a Sims2!
Milyen jól kereshetnek az EA dolgozói....
Igen a Sims is csak lehúzás,mert biztos vagyok benne,hogy legalább van 10 kiegészítóje a krónikás kiegektől kezdve a cuccos kiegészítőkkel együtt....És ha az összeset megveszed,az legalább 50000Ft,vagy annál is több..
Sajnos nem 100Ft egy pc játék manapság...De ha valaki nagyon türelmes,akkor úgy lemennek az árak az újabb kiadás után,hogy odaagyják neked egy ezresért az alapot,ami jó,ha megkapsz 7000-ért most...
Tecso újságban is nézegettem még régebben,amióta bejelentették,hogy nemsokára megjelenik a 3. verzíó,mindig 10 000-ről le van akciózva 7-8000-re.. -
faevike29
tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Na, ez szép, én meg azt hittem tényleg nem hivatalos...már csak azért sem mert IKEA? Na, mindegy ennyit arról hogy nem lesz több kieg.
Végül is ebből élnek más játékforgalmazó, gyártó cégek is, nem csak az EA.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kareszovics
addikt
Jaaaaa és erről ennyit, hogy nem lesz több expanzió a The Sims 3-ig...
Nem azért, de g3ci banda ez az EA...

-
F_Zs
aktív tag
Őő...
Sztem csak Magyarországon jelent meg,mert rajta van egy embléma,ha jobban megnézitek...
De majd utána nézek... -
F_Zs
aktív tag
Új kiegészítő?????
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Energiaital topic
- Nyaralás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Vallás
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- nVidia tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- ARCANE egérpadok, led világítással /ÚJ/
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Majd ha még valamit nem értek, akkor jövök ostromolni, mert eddig mindig csak az alapjátékkal játszottam, a kiegészítőket sose raktam fel.
Egyszerre számolni a többi család fejlődését meg azt hogy azt csinálnak amit akarnak. Hát az kemény lesz.! Szerintem megvárom amig kijön a hw követelménye és egy 4x erősebb gépet veszek 

...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Így sem szimpatikus a 3 kivitelezése...