- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.s.j.goku
tag
Kiegészitőim:
-éjszakák
-szabadidő
-évszakok
-jóutat
-mesés diszletek
-csilli villi cuccok
-házi kedvenc
-télapós cuccok
-vár az üzlet
Meg akarom szerezni a hiányzó többit is.De ezeket össze vissza tettem fel.De igy is működtek.Viszont a Szabadidő cd-jét kell beraknom hogy játszani tudjak.De ez gondolom másnál is igy van.Csak az Egyetem nem megy sajna.Meg lesz az összes ha kérhetem ehez viszonyitva ird le a sorrendet.Előre is köszi -
faevike29
tag
válasz
s.s.j.goku
üzenetére
Szia
Először a második kérdésedre válaszolok: Indítsd el a játékot, lépj be mondjuk arra a területre ahol random játék van, akkor ott a beállítások között pedig be lehet állítani, hogy ne ablak mód legyen!1.: A baj, pont az, hogy a többi mát fennt van, az egyetem pedig nincsen.
Ugyanis ezt az alapjáték után közvetlenül kell telepíteni! Utána sorban rá a többit ahogy megjelentek.
Írd le nekem a kiegészítőidet, majd sorba rakom, és azt úgy kell telepítened!
-
s.s.j.goku
tag
Sziasztok!
Nekem az egyetem telepítésénél mikor bemountolom a daemon toolsba a 2-es cd-t akkor azt írja ki hogy Probléma történt a TSData\Res\Sound\Neighborhood.package nevű fálj másolása közben. Megpróbálod újra, vagy kilépsz a telepítőből?
ismét mégse
ezt írja ki! ha az ismérte nyomom ugyanez visszajön ha a mégsére akkor megkérdezi hogy bisztos ki akarsz lépni a telepítőből igen nem!
ha a nemet mondom akkor visszajön megint az a szöveg!
Mit tegyek hogy fel bírjam rakni a játékot?????????????????
A többi kiegészitő már fenn van,mindegyik megy,csak ez nem.Másik gondom a Hajótörött krónikák valamiért ablak modban fut,nem lehet felbontást se állitani mert nem aktiv az ikon.
Van erre megoldás????????????????????????? -
leviske
veterán
A kaszást csak akkor tudod legyőzni, ha elég jóban vannak egymással. Minnél jobban szeretik egymást, annál biztosabb, hogy megtudja menteni.
Visszahozni elvileg ugy tudod, hogy beírod cheat-nek a : unlockCareerRewards -t és az ajándék munka tárgyainál minden felszabadul. Itt megkeresed a telefont, amivel fel tudod hívni a kaszást és ha van elég pénzed, akkor teljes egészében vissza tudod hozni a fiad. Ha nincs, akkor zombiként jön vissza.

A gyulladásra meg azt tudom mondani, hogy próbáld meg lehűteni. Valószinűleg a nagyon forró (a hőmérő a feje mellett piros). A leggyorsabb lehűtés titka a medencézés és a bulicuccoknál van egy ananász alakú italtöltő, abból iszik és lehül.

-
F_Zs
aktív tag
válasz
faevike29
üzenetére
Lehet,hogy jobb lesz,attól,hogy több mindent lehet csinálni,de nekem a simek nem tetszenek annyira,még lenne egy kérdésem,viszatérve a sims2-höz:
miért csinálja azt,hogy nyáron,csak úgy egyszercsak kigyullad a főld,és meghal a sim,és a házban is előfordult ilyen,amikor tűzoltókat hívott!!kiléptem,és újból kezdtem,de megint,és megint,és megint,ráadásként most a kaszás is szivatott,mert amikor meg akartam menteni a rorkonom,akkor van az a fényes golyó,és hogy melyik kezébe dugta el,és nem találtam el,és meghalt a fiam!
hogy lehet visszahozni a túlvilágról? -
-
F_Zs
aktív tag
válasz
napoleon2323
üzenetére
Mindenki azt beszéli,hogy mindig a legfrissebbel,de nálam nem így volt,mert amikor felraktam a jó utat!,akkor az évszakokkal is elindult,és sztem a cuccos kiegészítőkkel nem lehet elindítani a játékot,nekem legalábbis nem kérte,csak azt,hogy nagyobb kieget indítsak..
hozzáteszem:eredeti kieg..!!! -
faevike29
tag
válasz
napoleon2323
üzenetére
Mindig a legfrissebb kieg.-et kell használni a játék indításához.
Ez a két utolsó valamelyike: Szabadidő, utána meg a fürdőszobás és konyhás kieg. Sztem az utóbbival indul neked, ha megvannak. Ha nem, akkor azzal amit utoljára vettél.
-
-
F_Zs
aktív tag
válasz
napoleon2323
üzenetére
Ha meg van az éjszakák kiegészítő,taxi hívására menj be a belvárosba,és azon bellül a butiknégyesbe,ott 4 házrész van,abból a bal alsóba menjél(az irányokat a telefonfülkétől vedd,ami a járda körül van)És ott lesz az ajtó mellett jobbra egy kék henferalaku izé,és ott tudsz venni telót,mp3-at,meg hordozható videójátékokat is..
-
faevike29
tag
válasz
napoleon2323
üzenetére
Ha van boltos kieg. lemezed, akkor el tudsz menni taxival egy közösségi területre ( válassz boltot) ott lesz kitéve a polcon . Mobiltelefont pedig egy kék kis álló izéből tudsz vásárolni.
Észre fogod venni!
-
wesker24
senior tag
Itt egy kép a Sims 2 Freetime-ból !!

-
napoleon2323
tag
Sziasztok!
Megszeretném kérdezni ha egy mobiltelefont vagy egy hordozható vidójátékot szeretnék venni azt hol tudom megvenni!(azt írja hogy kattint a kioszkra de az mi?)
Köszi előre is!
-
leviske
veterán
Akár milyen fát lehet ültetni.

A munkahelynél még azt érdemes figyelni, hogy kell-e valamit tanulnia és azt, hogy kell-e neki +barát.
Bár mondjuk erre a kódra akkor nincs is szükség, ha a sim-ednek minden kívánsága teljesítve van folyton, de az nekem átlagba nem nagyon szokott menni.
(#874) F_Zs: az összes cuccok kiegészítő csak egy nagy lehúzás!
Nem értem, hogy miért nem lehet leszedni az oldalukról, ha valaki regisztrált.
Így csak azokkal szúrnak ki, aki van olyan hülye, hogy megvegye...
-
F_Zs
aktív tag
Már meg is jelent a konyhai és fürdőszabai kiegészítő?[link]
-
F_Zs
aktív tag
Köszi,ezzel nagyon-nagyon sokat segítettél,de ténlyeg..!!!
Még annyi a kérdésem,hogy a farkasokkkal kapcsolatban mindegy,milyen fát ültetek?
szóval muszály gyümölcsfát,vagy lehet simán csak fa?
Am.tényleg köszi,főleg a munkahelyes kódot,muszály kipróbálnom!!!
Állítólag be kell írni azt hogy
help
akkor kiadja az összes kódot,de eddig nem próbáltam ki!!
-
leviske
veterán
Kicsi gyerekek karizmáját a gyerekjátékok közötti nyuszival tudod fejleszteni, kerativitását a gyerekjátékok közötti kis szines ütős hangszervalamivel tudod fejleszteni, logikáját pedig ugyan ugy a gyerekjátékok között lévő háromszög/kockcka/gömb-ös játékkal.
Amugy, ha valaki nem akar a simek szükségleteivel bajlódni, akkor: maxMotives (Minden szükséglet fel megy max-ra)Ha pedig azt akarja az ember, hogy előléptessék, akkor ha megy munkába (őt kiválasztva) azt kell beírni, hogy aspirationlevel 5 (ha meg van a kellő tudása és kellő mértékű baráti köre, akkor nagy valószinűséggel előléptetik)
Ha mind ezzel tisztában volt eddig is mindenki, akkor elnézést kérek.
Viszont, ha valakinek segítettem vele, akkor örülök.
Egyébként ha valaki elolvassa a legújabb sims kiegészítőjének az olvass el fájl-ját, akkor ott is talál egy csomó csalást.
Olvass el fájl helye: Program Files/EA GAMES/The Sims 2 ?kiegészítő/Support/hu
(#871) F_Zs : ültetsz fákat, hogy járjanak feléd farkasok>összebarátkozol velük annyira, hogy falkatag legyél, vagy gazdi és megkéred, hogy harapjon meg.

-
F_Zs
aktív tag
válasz
wesker24
üzenetére
Igen,van borz is,meg pillangó,sőt jános bogár is,vagy mi(valamilyen világító bogár)
Ezeket nem figyeltem meg,hogy melyik hónapban,de sztem ősz,tavasz,nyár,tél legyen,mindig van valamilyen állat...(ami azt illtei,nem ajánlom,hogy borzzal találkozz,mert úgymond hát szellent egyet rád,és az marhára büdös,de nálam nem volt olyan eset,hogy meg ne simogattam volna,és ne szellentett volna egy marhára büdöset..
sajna a bűzborzok kicsit genyók,de ez van.. 
-
wesker24
senior tag
Ami azt illeti a télből már csak 1 nap volt hátra és havazott rendesen meg eléggé hideg is volt (poénból megfagyasztottam az egyik simset)
csak mikor letelt az utolsó nap is a télből a hó eltünt és tavasz lett na ekkor jelent meg ez a kis pingvin !! 
Mintha csak az mondaná Örüljé bakker vége van a télnek !!

-
wesker24
senior tag
WHAT THE HELL ??
Ez meg hogy az istenbe került ide ?? -
Allien
veterán
Tényleg, a tanulással mi a helyzet? Van egy testvérpárom, főiskolán, mind a kettőre ugyan azt állitottam be. Haza jönnek, házit iratom (maguktól is mennének, valszeg), majd a számitogépen is félévi témazáró. De, a házi feladatot mindig engedi, és akár egész éjjel nyomathattnák! Elég egyszer, vagy minnél többször, annál jobb? Ezen felül, az egyik csíkja piros, és alacsony, bár csillagos ötösöket hoz haza, a másik meg szürkül, és növekszik. Amelyik piros, annak szakot kellene váltania?

-
wesker24
senior tag
Na ilyet se láttam még !!
Nálam épp beköszöntött a tél a sims csaj már holt fáradt volt annyira hogy hóesés közepette összesett a fáradtságtól mondom én akkor már kinthagyom hadd aludjon csak !! Ja és ami a lényeg pizsamában dölt ki !

Közben meg akkora hó esett hogy simán belepte a csajt mikor a sims csaj már kialudta magát már totál kék volt és elkezdett vacogni hogy fázik aztán mint egy jégszobor eldölt a földön és megfagyott !!
És kb ennyi volt neki ENDE FINITO Kaputt !! -
faevike29
tag
Mi sem egyszerűbb ennél...nézd meg mit dolgozol éppen, ott látni fogod milyen jártasságokat kell még fejlesztened a köv. szinthez ( üresek az adott kis strigulák), meg hány barát szükséges még hozzá.
Ha ezeket teljesítetted, rövidesen még egy szinttel feljebb juthatsz. egy-egy karrier kb. 10-12 szintből áll, ha eléred a legtetejét akkor nagyon sokat fog keresni, és lényegesebben rövidebb ideig is fog tartani a munkaideje.
Sok sikert !
-
F_Zs
aktív tag
Jah,értem..
Leesett...
Ami a házat illeti,kicsit brutál,mivel én max 3 emeletes házat csináltam eddig,akkor is lifttel,de az egészben annyi volt a fura,hogy nem ment tönkre a lift...
Igazából valamiért nagyon szeretem beírni a pénz kódokat,de nem értem,hogy lehet a munkahelyen keresni 1000$-t...valaki elmondaná?én eddig csak 727$-ig jutattam el,de nem sokkal lettem gazdagabb,mert 2-3 naponta jött a 300$-os számla,szval...
Meg azt bírom,hogy veszel egy 11000$-os os házat,de az nincs berendezve,neked kell berendezned,ami legalább(ha nagyon spórolsz,azaz mindenből a legrosszabbat veszed)
7000$ semmi extrákkal..ami kicsit gáz...szóval ott van,maradt 3000$,amit én rögtön elköltök ruhákra,telefonra,videójátékokra,magazinokra stb.. -
Allien
veterán
A csalást neveztem át "lottó nyereménynek". Sok előnye talán nincsen, max. ha "kell" valamit venni, biztossan meg tudod szerezni. Átépítettem a telken a házat, 4 szintes, első emeleten saját disco, másodikon edző terem, és a lapos tető meg "tanuló" szint, de ide raktam a foci pályát is (alsó szint a háló, étkező, fürdő, bár a szauna felkerült az edző szinre).
Sajnos, csak egy kocsi bejárót építettem, igaz, nem is kellett több.
Így mindenkinek külön festő álvány, teleszkóp, miegymás. 
-
F_Zs
aktív tag
Csak annyi a gond,hogy fehérben voltam,mivel elolvastam ...!
Még annyi a kérdésem:hogy a francba lehet megnyerni a lottót?
Meghogy van az a szerkentyű,hogy pénzhamisító,valami zseni-zsé pénzhamisító izé...(eszköztár)
azzal nem lehet lebukni,ha azt használod?
nagyon kipróbálnám,csak olyanokat hallok,hogy elkapták a zsaruk a simet,de ez igaz?
jah,és köszi mindenkinek,hogy visszaírt,de mostmár mindegy,ma egy kicsit játszottam,és megöregedett,az egészben annyi a poén,hogy a nővére még nem öreg,és most éppenséggel azon vagyok,hogy megöregedjen,akkor nem olyan feltűnő,persze ne is beszéljünk a sim feleségéről...annak még 7 nap van hátra a felnőttlétig,szóval mintha kicsit furcsa lenne a korkülönbség...
! -
Allien
veterán
Én sem csalok, csak a simjeim megnyerték a lottó ötöst amcsiban.
Most éppen 22 millájuk van. Persze, most keresek állást, egyszer próbáltam egy üzletet megvásároltam, de, nehezen megy, hogy bejárjak magamtól.
Igaz, szerintem gyorsabban fejlődik a simem, mert beállok dolgozni, és kapom a dolgokat jobban. 
-
Dj Sügi
őstag
Sztem leginkább akkor lehet az összes cuccot használni amikor arany vagy fehér színű az aspirációs szintje az embernek szal amikor zöld vagy piros akkor az összes tárgy az ellenkezőét fejti ki rá!!!De ez le van írva az eszköztárba pl ha az Életelixír felé mozgatod az egeret!!!

-
faevike29
tag
válasz
wesker24
üzenetére
Egyszer én is létrehoztam egy zombit, de annyi baj volt vele...állandóan büdös volt meg egyebek, hogy a végén nem mentettem le a játékot.
Azóta nem találkoztam ilyennel, nem is tudom hogyan lehet megszabadulni tőle. Próbálj meg elköltözni nélküle...kíváncsi vagyok sikerül-e?!
Tanulság az volt a számomra, hogy a kaszással nem szabad smucigolni. LOL
A szabadidős dolog meg tök jó, én még nem vettem meg, de rajta vagyok. -
faevike29
tag
Hidd el, mindenre lesz ideje...ha ügyesen csinálod gond nélkül fog megtanulni mindent!
Végül is olyan szakot is választhatsz neki, ahol nem igazán kell karizma.
Nagyon helyes, sokkal élvezetesebb lesz így a játék...én páldául imádom amikor úgy tudok emeletes házat építeni egy Simnek, hogy az megkereste a rávalót!
-
F_Zs
aktív tag
-
wesker24
senior tag
Ez a Sims 2 Freetime-ban volt !!
Na ilyen se volt még !! Túrázás közben találtam egy csodalámpát !!

Erre mire megdörzsöltem a lámpát elöbújt a dzsinn ! És 3-at kivánhatam !
1 a gazdagság 10 ezer dolcsi kaptam ! 2 verje át a kaszást ! 3 legyen sokkal szebb és hosszú életű !
Poénból kipróbáltam a feltámasztást is ugyanis bárkit fel lehetett támasztani aki elhunyt a családban ! Gondoltam feltámasztom az elhunyt feleségemet akit nemrég nyirtam ki
Mondanom se kell a feltámasztás rosszul sült el ugyanis a feltámadni feltámadt csak hát ZOMBI sims lett belöle !!

És ahogy kinézett az nagyon durva volt !!
Vérvörös szemek szürke véres arcbőr !! 
Na dehogy a dzsinnel azt kivántam hogy verje át a kaszást ! Lett egy halhatatlan sims-em !! Ugyanis 2x-szer próbáltam kinyirni de csak nem sikerült mert a játékban mindig nyert a halállal szemben és sohasem veszit !
-
-
F_Zs
aktív tag
Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek!
-
harry3
őstag
Sziasztok.Én kíváncsi leszek a Sims 3-ra.Az jó ötlet, hogy magától fog enni...stb, és nem kell állandóan etetni, fürdetni utána megint etetni, ezekkel sok idő eltelik.A gépigénye biztos, hogy nem lesz kicsi, és majd váltani kell, de az még soká lesz, addig is élvezzük a Sims 2-t és az újabb kiegészítőket.
-
Allien
veterán
Épített már valaki liftes házat?

-
Allien
veterán
Azért, NE feledjük, hogy az elöző rész (Sims 2) még a régebbi kártyákra készült, DX9-re, az újabb részek meg elvileg használhatják már a DX10 (Vista) "tudását", és ARRA KELL átálniuk. Gondold el, mekkora pénz ez, még azt is el tudom képzelni, hogy az EA külön jutalékot kap CSAK ezért, a microsoft- tol (mondjuk inkább, hogy tuti). A Sims 2 ott van folyamatossan a top eladások élén, EZ fegyvertény a pénzéhes AE kezében, nem is kicsi! Aztán, amit leírsz, kiadják kiegészitőkben, mint ahogyan ezt megteszik a Sims2-vel is.
Főleg, hogy most már a kiegészitőket külön cégek szponzorálják (pl IKEA). A Sims3-ban már szerintem mehetünk majd Tesco-ba, vagy Auchan-ba, éppen melyik fogja megvenni a jogokat (sőt, akár régiónként KÜLÖN-KÜLÖN eladva!!!), és lehet majd onlie vásárolni, valamelyik nagyobb onlány áruház megveszi majd ezt is (vagy talán lesz virtuális e-bay is). Nyaralni mondjuk mehetsz a TUI-val, vagy a Neckerman-al (fapadossal, vagy KLM-el repülve), virágot küldhetsz majd egy virágküldő cég szponzorációja jóvoltából, meg még rengeteg ötlet lehetséges. pl a Battlefield 2142 játékában már oriás plakátokon voltak/vannak Intel reklámok, és az is EA játék. EZ a jövő, el KELL fogadni, ha ezzel akarsz majd játszani. Ha nem így lesz, akkor valamit nagyon elnéztek az EA-nál, és megyek, eladom én ezt az ötletet, olcsóért. 
-
F_Zs
aktív tag
Teljesen igazad van,én is így gondolom..
Kicsit gagyik a sims3-as simek...
Nem mondom azt,hogy egyaltalán nem tetszik,de valahogy inkább maradnék a sims2-nél,az jobban bejött eddig,sztem nem nagyon fog sláger lenni,eleinte biztos sokan megveszik,hogy hú,egy sokkal jobb sims...húú!!
de aztán...nem hiszem.. -
leviske
veterán
Amugy ha valakit érdekell, bejelentették a Sims 3-at. Nekem valahogy az jutott eszembe, hogy "Na így kell elszúrni egy jó játékot..."
Arra gyúrtak leginkább rá, amire felesleges...az arcukra. Valahogy én a sims-el nem azért játszok, hogy emberekkel játszak, hanem azért, hogy simekkel. 
Amire én rágyúrtam volna, az:
-a testalkat: nincs különbség sportoló és keveset evő közt, de még enyhén telt és hihetetlenül sokat evő közt sem.
- a kapcsolatok: nincsen különbség családtagok és "kívülállók" közt és nincs különbség hosszútávú szerelmi és alkalmi kapcsolatok közt sem.
- a tárgyak: végülis, ha már új rész, akkor javíthatnának a tárgyak részletességén...
És akkor még soholhatnám naphosszat. A lényeg az, hogy megtarthatták volna a sim külsőt (csak javítva) és inkább olyanokra kellett volna rágyúrni, amik komolyan kihatással vannak a játékélményre...
Ha tényleg olyan lesz, mint a képeken, akkor maradok a Sims2-nél. 
-
leviske
veterán
válasz
napoleon2323
üzenetére
Abban nincs. Ha jól emlékszem, akkor az Egyetemtől, vagy az Éjszakáktól van benne.

-
F_Zs
aktív tag
válasz
faevike29
üzenetére
az kicsit sok idő...
A kérdés megoldódott,visszaállt régi színébe,ami sokkal jobban állt neki..
már csak anyi a gondom,hogy van egy gyerek sim-em,sehogy sem tudom megtanítani őt a krizma pontjaira,mert a tükör rákattintásakor mindig csak azt a parancsot adja ki,hogy változtasson amegjelenésén,de neem inkább a krizma pontok kellenéne(egyetemre akarom járatni,és ahhoz pedig jó lenne tudni valamicskét...) -
faevike29
tag
Ahhoz, hogy az idősek meghaljanak átlagosan 10-12 nap kell, de az függ attól is, milyen magasan áll az életcélmutatójuk. Minél magasabb ez a szint, tehát nagyon boldog életük volt, akkor annál tovább élnek. Ha nem szeretnél hosszú életet nekik, akkor sokkal kevesebb kívánságukat kell életük során teljesítened.
A víz felszínén való sétálgatás egy kis bug, ritkán én is találkoztam vele.
Ha egy kicsit csúnyább a sim, akkor úgy is kompenzálhatod, hogy majd szép párja lesz, akkor nagyobb eséllyel az utódaik is jobban fognak majd kinézni. Vagy igénybe vehetsz majd plasztikai sebészetet.
(Ez amúgy jutalomtárgy.)
Az utolsó kérdésedre nem tudom a választ, így még nem jártam. Hátha télen visszaváltozik majd az eredeti színére. -
F_Zs
aktív tag
válasz
faevike29
üzenetére
Mennyi idő kell ahhoz,hogy meghaljanak az idősek?
Bevallom,én sem bírom nézni,ahogy épp fulladoznak,de a múltkori eset meglepő volt:
valamit akartak csinálni,és a víz felszínén álltak a simek,aztán lepottyantak(szóval lebegtek a víz felett)
hát,a családfával kapcsolatosan van egy kis bibi,mert még rendesen működik a családfa,csak a csaj kicsit csúnya lett,és most öröklődik ez...(kicsit vékony lett az állánál..)
még annyi kérdésem lenne,hogy tengerparton vettem házat,és a pasi meg állandóan napozni akart,de én nem engedtem neki,és most egy váratlan pillanatban egyszercsak nézem,hogy milyen sötét bőre lett a krapinak...hát ez lenne a baj,hogy szeretném visszaállítani eredeti színébe a pasit,lehetséges ez?
-
faevike29
tag
Jajj, micsoda sötét lelkületű vagy...lol
Mi még párommal anno a Sims1-ben csináltunk hasonlókat, de aztán már nézni sem bírtuk a szenvedésüket.
Az is megoldás ilyenkor, ha nem fértek el, hogy a család egy rész új telekre költözik...az idősek meg egyébként sem élnek már olyan sokáig, felfordulnak azok maguktól is.
Építkezz felfefe, az is megoldás a helyhiányra. Az idősek meg éhen is tudnak halni maguktól is...adom itt az ötleteket. Gyorsabban jön össze a kis családfa. -
F_Zs
aktív tag
válasz
faevike29
üzenetére
de amúgy nem szoktam sűrűn megfullasztani őket..
nah jó,most rámjött az,hogy családfát csináljak,és csináltam egy idős házaspárt,és annak egy gyereket(aki felnőtt)és annak egy pasit,2 gyereket szült a csaj,azokat felneveltem,és most az egyik gyereknek 1 lánya van,a másiknak 2 fia..többet nem akarok,így is az eszköztárból ki kellett vennem az életelixírt,hogy legalább addog ne idősödjenek meg a szülők,míg a gyerekük fel nem nő...!!na ná,ha már megidősödtek,akkor pár nap múlva meg is fullasztom,de nem tudom hova rakni,a járda közepére mégsem rakom az ágyat,ahova feküdni lehet..mert 1 az,hogy megfáznak,2,nem design-os... -
F_Zs
aktív tag
barátnőmmel is szívósztunk egy kicsit...
torzított képű embereket csináltunk,és azt megfullasztottuk..
tök cuki,amikor a kaszás felhív valakit,a mobiltelenonján..
meg birom a dörmögő hangját..
csak azt nem értem,hogy miért kísértenek aszellemek engem,mikor nem is bántottam őket..!!!(a szellemek az anyja meg az apja a simeknek) -
F_Zs
aktív tag
válasz
faevike29
üzenetére
próbáld ki,hogy nem vagy edzett,és úgy futsz,akkor aztán vagy fél napon keresztül ott fog feküdni a földön a sim..
Egyszer már megúsztam,mert egy arra járó ismeretlen sim leöntött egy pohár hideg vizzel,és akkor fölkelt a sim...de azután,sajna hiába akartam leönteni,nem volt ilyen "opció",hogy a családből az egyik sim leöntse...
igen,végülis kénytelen voltam a család másik tagjával kiszedetni a gazat a zöldségekből,pedig annak a bizonyos simnek akartam volna az ezüst fokozatű kertészkedési medált...de mindegy..ez van..máskor csak edzetten küldöm el kocogni....
mindenesetre nagyon szemét voltam,mert amint megidősödtek(a férjével együtt) megfullasztottam őket,mert már nem fértek el a házban...
nah jó,ez egy kicsit sem normális dolog,de én nem szeretem pátyolgatni az időseket.. -
F_Zs
aktív tag
új kiegészítő?
[link]
akinek megvan a szabadidő,megmondaná mit csináljak:
-elküldtem a simet kocogni,és amikor hazatért,tisztára piros volt a feje,hőgutát kapott,és nem mozdult..,én pedig épp kertészkedtem,és már permetezni kellett volna a növényeket,meg a gazot kitépkedni,de a sim feküdt mozdulatlanul a járdán..
ráadásként egyszer volt ilyen eset,akkor viszont volt egy idegen ember,aki leöntötte hideg vízzel,és akkor felébredt,de most hiába akartam leönteni a család többi tagjával,nem működött..miért van ez?
-
F_Zs
aktív tag
válasz
vitenczvivi
üzenetére
még van egy kód:
kaching
ez csak 1000 simóleont ad,de azt is meg lehet csinálni,hogy a pénzfát aktiválod az eszköztáradból...(persze ezek nem hoznak olyan sok pénzt a házhoz)
mindenesetre én a maxmotives -t szoktam használni,főleg,ha a családban sokan vannak...(de ez a kód tudtommal az alap sims2-ben nem működik...) -
pőre
csendes tag
Valaki tudna egy tippet adni arra,hogy miért világít piros,fekete és vörösen a falam?
Nem hiszem,hogy attól,hogy a Házi kedvenc című pc-vel játszom.
Ja és valamelyik sim-em átlátszó. -
Allien
veterán
válasz
napoleon2323
üzenetére
Persze, van az ikonok között a kalapács. Az mindent bont. Ha mégis, nem azt sikerül, ugyan ott van egy nyíl szerüség, amivel vissza léphetsz a bontásban, akár a kezdetekig (már, ahonnan kezdted).

-
napoleon2323
tag
Sziasztok lenne egy kérdésem(problémám):
Ki lehet törölni valahogyana padlózatot,mert le szeretnék ásni de nem hagyja mivel ott van kő!
Köszi előre is!
-
Allien
veterán
válasz
vitenczvivi
üzenetére
Cheaterrr!!!
Ez tök felesleges amúgy is. Ha má csalni akarok, akkor arra ott van trainer (vagy egyébb csíter progik, amivel meg lehet keresni a játékon belül a változókat, majd átírni). Ad manit (a trainer), de, ha akarom semmi fáradás, tehát csakis a "lényegre" koncentrálhatok.
Amúgy, már rég volt olyan gamma, amiért fent maradtam hajnal kettőig.
-
faevike29
tag
válasz
vitenczvivi
üzenetére
Jaja, 50 ezresével osztogatja majd a Simoleonokat.
-
faevike29
tag
válasz
attika89
üzenetére
Szia!
Hát igen ez tipikus bug. Az elgondolás jó volt, hogy építettél helyette másikat. Azt én sem értem hogyan lehet, hogy aztán visszakerült oda az a Sim.
Sztem sajnos hagyd úgy ahogy van, ezzel nem igazán tudunk mit kezdeni.
Vagy még lehet próbálkozni, hátha ki tudod szedni onnan azt a családot és akkor megint működni fog a dolog. -
attika89
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám:
előzmények: egyik simemmel elmentem nyaralni. Elvittem onnan vásárolni és mikor vissza akartam menni, akkor csak belépett a hotel telekre (a játék) és eltűnt a sim!!!
mikor kiléptem, akkor sajna elmentettem. ===> tehát másik simmel nem tudtam oda menni, mert azt írta ki, h még mindig van ott egy család. ezért az eltűnt sim házát sem tudtam kitörölni.
most letöröltem a nyaralós szigetet ahol volt a hotel és csináltam helyette másikat.
szal a konkrét problem: csináltam egy másik hotelt ezen az új vakációs szigeten és mikor hotellé minősítettem, akkor az a bizonyos sim valahogyan bekerült az új hotelba és emiatt ebbe sem tudok másik simmel elmenni.
most nemtom mit tegyek mert így használhatatlan a hotel.kérlek segítsetek!! egy hétig építettem a hotelt
-
faevike29
tag
Új kiegészítő a láthatáron...Konyhai és fürdőszobai cuccok lesznek bővítve.
[link] -
faevike29
tag
válasz
Drift_Elek23
üzenetére
Képzelheted akkor... nekem az összes része megvan eredetiben.
Ajándékba kaptam szép folyamatosan a páromtól.
Meg gondolom még egy pár kiegészítőt biztosan kiadnak hozzá, mielőtt megjelenik a Sim 3. -
faevike29
tag
válasz
Drift_Elek23
üzenetére
Az nagyon jó játék, nekünk is megvan, bár azt nem vettük meg.
Beszélgethetünk róla, bár azt egy másik topikon kéne. -
faevike29
tag
válasz
Drift_Elek23
üzenetére
Kb. még mindig 7-8 ezer körül mozog az ára

-
Drift_Elek23
aktív tag
válasz
Fittipaldi72
üzenetére
szivessen
!
amúgy most mennyit kérnek a bóti verzióért(nem virágbolt)? -
Fittipaldi72
tag
válasz
Drift_Elek23
üzenetére
kössz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad B71-80: Intel 4415U I 8GB I 500GB I 17,3" HD+ I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2060 6GB Rampage SHIVA CM 650W
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Akkor keverem a javasaszonnyal. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem értem, hogy miért nem lehet leszedni az oldalukról, ha valaki regisztrált.

Arra gyúrtak leginkább rá, amire felesleges...az arcukra. Valahogy én a sims-el nem azért játszok, hogy emberekkel játszak, hanem azért, hogy simekkel.