- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Galo
csendes tag
khm...
Aki még mindig nem tud épitkezni:
Nem szeretnék ebbe a fórumba szemetelni, úgyhogy megoldás itt:
http://forum.rpg.hu/index.php?s=&act=ST&f=73&t=2125&st=0
A (#626699) hozzászólást keresd.
[Szerkesztve] -
Hori1
csendes tag
Ha belépek az építési részbe(F3) Akkor semmit se tudok építeni miért?Se egy falat felhúzni,se medencét,se kandallót,semmit.PLZ HELP

-
Hushpush
tag
Meg tudja mondani valaki, hogy lehet a sims2-ben padlót lerakni, házat építeni meg ilyesmi...... nekem nagyon nem megy szal plz help!!!!!!!!!!!!!!!

-
jojo1
tag
a sims 2 nude patcheben látni valait vagy csak a kockákat veszi ki????
mert a singlesben lehetett mindent látni!! -
tr00p3r
addikt
na tegnap én is kipróbáltam végre. nagyon faxa. kár, hogy én sem tudok építeni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nagyon tetszik. nekem az 1 is bejött. csak az a baj, h annyi mindenre kell figyelni, hogy jól érezze magát a Sim-ünk. össze melegedtem egy csajjal rögötn, de mlég nem jöttünk ''úgy'' össze. csak elb@sztam az elején, mert nagy házat vettem 13K-ért és nem tudtam rendesen berendezni. a baj az, hogy kevés időm van jáccani.
-
parandroid
félisten
micsoda? benne van a readme-ben, vazze: Bővebben: link.

szerk: persze, hogy az.
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
ez fake!
-
Drizzt
nagyúr
A fenébe. Elvettem egy nőt. Gyerekcsinálás, nagyban happy vagyok, erre a nő kiszáll az ágyból, összeesik, s meghal!!! Ez miért?

-
parandroid
félisten
részlet az EULA-ból:
...ebben az esetben, kérjük forduljon annak a virágboltnak a tech-support-jához, ahol a szoftvert megvásárolta. Az ottani fórumon nyilván szíves-örömest válaszolnak bármilyen warez-jellegű kérdésére. A Prohardver! online hardvermagazin fórumán ellenben ezeket a kérdéseket feltenni nem javasoljuk. Az Ön által megvásárolt játékhoz ezúton is jó szórakozást kívánunk.
Tisztelettel:
az EA Games
fejlesztőcsapata
[Szerkesztve] -
Gery
csendes tag
Deee attól függetlenül még esetleg egy Patch vagy vmi...? Tudjátok, hogy milyen sz@r ha nem lehet házat építeni?!!!!
-
Gery
csendes tag
Üdv.!
Lenne 1 pár kérdésem: Mi a jó k...va fenéért nem lehet felhúzni a falat???
A Sims-em szar v én vagyok bamba?
Help me!!! -
yorke
csendes tag
Szasztok

Észrevételem szerint és ahogy már valaki is írta a topcban iszonyat kevés a felszerelés a sims2-ben azza, amegvehető tárgyak festés típus stb, ami meg van annak nagy részét nem is használom mert annyira kakxi-maxi
, alényeg aki tud oldalt ahonan a megvehető tárgyak listája bővithatő az kéram osza mán meg vélünk is előre is köhönm 
-
Dilikutya
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
mindenkivel megesik
nekem a hitman2 se akart már tnt2-vel elindulni -
Dilikutya
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
én is ezt mondtam hogy a tnt2-ben nem volt. vagyis ugy mondtam hogy gf256-ban volt először
az jött a tnt2 után. -
parandroid
félisten
válasz
Dilikutya
üzenetére
tnt2-ben tutira nem volt. van belőle 3 elfekvőben (egyet még használok is). tudom, mert a nolf2 volt az első játék, ami fel sem települt erre a kártyára. aztán jötek a többiek is szépen sorban. akkor kaptam kölcsön egy gef2mx400-at, azt használtam jó sokáig. azzal már ment minden, úgy-ahogy. mostanra már nyilván ez is kevés. szerintem a tényleges játszható minimum az mx440/ti200, ati fronton pedig a 8500/9000.
-
Dilikutya
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
T&L a Gf256 óta van. amugy a min követelménye gf2, az nincs kikötve hogy mx vagy sem.
-
parandroid
félisten
az attól függ, hogy a tnt2 ultra-e, a gef2 pedig mx-e.
mindazonálta elképzelhetőnek tartom, hogy tnt2vel el sem indul a sims. az a kártya még nem támogatja a hardveres T&L-t, amit már elég régóta használa játékok nagy része. gef2ben elvileg már ez benne van, ha jól emlékszem valaki mér írta, hogy azon a kártyán elindult. olvass, jó?
[Szerkesztve] -
denes44
tag
válasz
parandroid
üzenetére
Akkor sikeresen kielégítettem az igényeidet
Csak pl. az nem tudom, hogy a TNT2 jobb-e, avagy rosszab-e mint a Geforce 2/ ATI Radeon 7200+ -
denes44
tag
Szerintetek a Sims2 fog futni ezen a konfigon?
P4 1.5 Ghz
128 MB RAM
nVidia TNT2 -
Drizzt
nagyúr
Juuuuuj, ez a gáma nagyon durva!!!!
Apám, ilyen egy full grafikot!!!
Ráadásul egyelőre nem is szaggat, bár lehet, majd kellesz még neki egy kis extra ram... -
Mephistoka
tag
Most meg van az a féjlocska amit be kell vhova másolni!
Aztán mit csináljak vele?
Patchetem már!
De viszont ugy meg nem indul el meg ilyenek?
Mondjátok már meg mit kell vele csinálni?
PLZ!!! -
parandroid
félisten
mi van, általános iskolában nem tanítanak nyelvet? középiskolában meg már kettőt is, nem? biztos megint a hülye tanár a hibás.
nincs magyarítás, vazze, tanulj meg angolul...
németül, franciául meg spanyolul meg tud a játék, úgyhogy ne gyere nekem azzal, hogy te másik iddegen nyelvet ismersz. -
Magyarítást ide!!!!

-
djsaabe
tag
kérlekszépen ha eddig semiylen simsel nemjátszottál akaor persze hogy nemtudod.
a játékot menteni ott lehet hogy ahol vannk a modok hogy live mode buy mode meg stb ott a legalsó 3 ''...'' ésott az egyik jel de ha kilépsz akkor megátül mekérdezi hogy akarod e menteni. és haaz egeret kicsit fölöttetartod akkor kiirja hogy mi is az. -
jerry311
nagyúr
Ebben hol van a mentés?
-
djsaabe
tag
jaja énsetudom mire gondolhiába keresem.
-
Flameus
aktív tag
válasz
Mephistoka
üzenetére
''Lécci segits és ird le érthetöbben''
Miben segítsek, mit írjak le érthetőbben? :
Amit egyszer leírtam, az itt is marad(t)...olvass vissza, vagy küldj mailt!
''Neked is azt csinálta az elején?'' Ki, mit csinált? - megbosszulom! -
Mephistoka
tag
Flameus hallod abban segits hogy ird le még1szer plz! MIt kell csinálni örökké hálás leszek!!!!
Neked is azt csinálta az elején?
Lécci segits és ird le érthetöbben!!!

-
djsaabe
tag
na hy
ti mennyit játszotok vele ??
mert én amekkor simses voltma anyira meguntam azegészet. és nagyon vártam a 2-őt de ennek ellenére eddig amióta megvan kb 2 hete egyszer játszottam vele azi fél óra volt.tehát akciózni nemvolt időm se lehetőségem. -
CactuS
Arcképgyáros
Szal ugye a szaporodás.. Ha jól olvastam, akkor egyértelműen nem válaszoltak. Szal: Sexből tényleg 2 féle van: Woohoo, és a Try for Baby... Előhozni pl ágyon (2 személyes): Relax az ágyon... aztán ask to join a célszemélyen, majd ''cuddle'' ,majd woohoo vagy baby... Amúgy ha elmész a városba 2esben, akkor a próbafülkében is lehet woohoozni

Viszont ami nem tetszett, hogy már CEO voltam az asszonnyal, 1 felgró munkahelyi kérdésre rosszul válaszoltam, és kirúgtak.. Kösze.. 1 élet munkája ment tönkre :/
Kérdés: Hogy lehet eladni a házamat mindenestűl, és venni 1 másikat? (A telek már maxon van kiépitve berendezve a legjobb cuccokkal+ van vagy 50e kpm... kéne másik ház... Help -
-
Flameus
aktív tag
Bővebben: link
Másold be TSBinbe és indítsd el, semmi voodoo...origi exe-vel mükszik!
ptiboy: Már kész, vagy épített házon a falakkal tudsz kulminálni - me én nem jöttem rá, hogyan lehetne visszabontani a meglévőket? -
ptiboy
senior tag
téged most tényleg ez izgat legjobban?

nekem semmi hiba nincs benne, pedig vártam a kiirthatatlan csótányokat és hasonlókat ..
más: nagyon gyenge a felhozatal, ehhez is kelleni fog 2-3 kiegészítő mire használható mennyiségű holmi lesz ..
munkák se túl változatosak, azt igérték lehet keveregni, de még a környző házak se látszódnak csak sima fű (na meg a fű, az 1. észben szebb volt, itt mintha nem is lenne fű csak zöld padló...) -
Dilikutya
félisten
válasz
Mephistoka
üzenetére
ha valamit neked írnak, akkor valószinű ott lesz, hogy ''válasz Mephistoka #x üzenetére''
-
Mephistoka
tag
Ezt most nekem irtad?
-
Flameus
aktív tag
Nude ill. uncensored patch:
#183; #197 meg ilyenek, tessék visszaolvasni, hátha tudtok mások kérdéseire is válaszolni...köszönjük...
Ismétlem, hogy jelenleg csak egy nude pöcs van csak (bm.exe 15178859 byte), de azzal is csak ''próbababa'' testük lesz - textilben kuláznak
A TSbin alkönyvtárból kell indítani, ahol a Sims2.exe van!
Aktuális kérdésem:
- Noodlesoother, vagy micsoda' mi a bánatra yóóó - nudlicucli
(nem vicc?!) -
bubibu
csendes tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Jövö honapban jelenik meg!!!!!
De ha nagyon akarod,van egy weblap a min van egy telszám,erre kell egy 200ft-os sms-t küldeni és ezután két hétig amit akarsz latölthetsz,,,,a Sims2 is ott van!!!!! -
Dilikutya
félisten
itt van elvileg censored patch, nemtom hogy működik is-e, én enm próbáltam
[Szerkesztve] -
Badb0y
addikt
#227-re senki semmi??
-
Dilikutya
félisten
válasz
Mephistoka
üzenetére
Teljesen legális fórum. Egy netes hardver-magazin fóruma.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Mephistoka
üzenetére
reagáltam egy rosszindulatú megjegyzésre. én is sokáig kinlódtam mostanra erősen low-end kategóriába süllyedt géppel, és most sem teszek ilyen megjegyzéseket, pedig nekem minden elindul fullosan.
a te problémádról csak annyit... azt mondják, azt mondják... kipróbáltad? felteszed, kipróbálod. amugy elképzelhető hogy valami beépitett védelem, anno a Settlers 4-ben mintha lett volna hasonló szivatás a másolt verzióban, egységek gyártásakor asszem malacok keletkeztek, vagy valami ilyesmi. -
Mephistoka
tag
Jo bocs hogy élek!!!
Mi a bajod? Embör?
NA akkor ezek szerint ez egy full legális forum? vagy inkább szerver? Mert szentem nem nem vok hülye! Még a rendörök is hiába azok igy szerzik meg a cuccokat!
-
djsaabe
tag
sajon ami a te hibád az nem ide tartozik mert warez lenne vagy hasonló az alapelvekben emlitett dolgok ellen szólna.
-
Mephistoka
tag
Most egyébként meg mondom neked hogy végig olvastam ezt a forum részt és amiket irt ez a kutya fejű f**z aszitem meg halok olyan szánalmas ahogy leugat mindenkit hogy az nem igaz!!!!!!!!!!!!
Nah mind1
Segitene vki?
-
Mephistoka
tag
Ez most nekem szolt?
-
Dilikutya
félisten
válasz
anyonyimus
üzenetére
az emberi szem másodpercenként 25-30fps-t képes érzékelni, a 200-at is ugyanannyinak látja

-
Dilikutya
félisten
válasz
Mephistoka
üzenetére
vedd meg

-
Dilikutya
félisten
szerintem örül neki
lehet hogy sosem voltak olyan gondjaid, hogy a géped alig felelt meg a követelményeknek, esetleg papiron egyáltalán nem, ennek ellenére tudtál egy nagyon jót játszani élvezhető sebességgel. tudod te mekkora flash volt egy 533-as cerkán UT2003-at nyomni, 200MHz-el az ajánlott gépigény alatt? dehogy tudod. amúgy nem kockafelbontás szerintem, a 640*480 már nem számit rettenetesen csúnyának. anno a Q2-őt egy 1mb-os !!!!! VGA-val nyomtam 320*240-en, szoftveres módban, mert a kártya nem támogatta az opengl-t (meg úgy általában semmit, aminek a 3D-hez köze lenne 
) és az tényleg kocka volt csak, viszont nagyon jókat játszottam vele. tudom téged a víz kiverne tőle... egy igazán jó játék ami leköti az embert képes feledtetni az ilyen hiányosságokat. -
tiv83us
veterán
válasz
anyonyimus
üzenetére
Hat aki egy eletszimulatortol lesz rosszul, az tulzottan a valo eletre sem alkalmas...

-
Mephistoka
tag
UP

-
Mephistoka
tag
Na hy mindenki nekem az a gondom hogy azt mondják hogy ha kerakelem a sims2-öt akkor nemt ok épiteni!!!! És mivel nem válaszoltattok az egyik gyereknek és már 2-en is érdeklödnek segithetnétek!!!! Nem?
Plz segitsetek mert nem találok semmi segitséget!
CSak annyi mit csináljak!!! -
mg105
senior tag
hi! miert ir ki nekem olyan hibat a telepiteskor, hogy nem talal egy fajlt?
-
djsaabe
tag
jólvan elhiszem hogy nem kocka.
sajan nekme sincs 9800 pedig kellen de lehet hogy veszek mert ami most van elég gyenge de azért eddig mentek vele a gemek high meg medium felbontásban eddig csak az nhl 2005 nemment vele sehogy se. loeon eddig semmivel se kellet játzani minimum medium de azis csak a sims az nfsu is megy highon. -
ptiboy
senior tag
nemlehet mindenkinek 9800-as karija
én se tudok maxba jáccani
vagyis az elején még ment, de mikor 6 emberkém volt és az egész telek ház volt, no meg már nem volt olyan dolog amit vehetnék
akkor aléggé akadt már...
EGYÉBKÉNT MIÉRT MARADTAK KI AZ ÉVSZAKOK, MEG PL KOCSIT SE LEHET VENNI
-
parandroid
félisten
itt beszéld meg velük: Bővebben: link. remélem jól elbeszélgettek, és sok közös témát találtok...
-
djsaabe
tag
jó de akkor is ennek nem igy kellen menni ha törölnek egyez akkor a másiknak ugyannanak kéne lenni de egy másik topcoban 18 az eltérés vagy mennyi és anyi nem lett törölve.
-
djsaabe
tag
csak szólok a moderátoroknak hogy ez a topci is rossz mivel itt a 210-edik hsznél tartunk és kint csak 204 van irva.
-
djsaabe
tag
na jó ezt jól elirtam de mni1 hadjuk. meg se szólalok megigértem hogy nemszólalok meg egy rossz szót se (igaz ez nem rossz szó vol dehát nembizom a véleltlenre)
-
djsaabe
tag
gratulékok robaj most biztos ösülysz hogy játszahatsz vele kocka felbontásban.
-
Robaj
addikt
Megy GF2-n!!! 
-
tr00p3r
addikt
fel.
Divot: a feleségednek bejött? -
tr00p3r
addikt
itt megtalálsz mindent, bár ezek szerint a Sims2Uncensored patch nem megy?
a pénz kódot meg nemtom, mert még nem jáccottam a játékkal, de ha itt már volt róla szó olvass vissza. nem olyan sok az a 200 hsz. állítsd 50es felosztásra és akkor csak 4 oldal.
-
Flameus
aktív tag
Csalódott vagyok a sexet illetően...azt mondod nekik, hogy szunyáljanak fehérneműben osz't meg is van...nincs itt kérem semmi voodoo...sajna...
A gyerek meg egy átok...sosem alszik...állandóan büdös és éhes.
Beszáltam abba a büdös'nagy spéci kegyerébe oszt' éhenhaltam
- nem vagyok benne biztos, hogy yóóól használtam...tudja valaki, hogy mire yóóó???
[Szerkesztve] -
djsaabe
tag
nembaj próbálkoz.
a türelem gyereket terem nem minden esetben de általában de ha nem si gyerek egy kis(sok) fehér anyagot terem mindenképpen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7750,17.3" FHD,i7-10875H,32GB DDR4,256GB SSD,RTX 3000 6GB VGA,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

komolyan azt hittem
gondoltam, biztos nálatok is ugy van mint divotéknál

nincs magyarítás, vazze, tanulj meg angolul...