Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balli
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Nem mondom én is csodálkoztam.
Először amikor megvettem még csak 2900 körül teljesitett. Miután kibövitettem a RAM-ot (133-asal hülyeséget mondtam) s felraktam a legujabb catalyst, s ujratelepitettem a már majdnem halott XP-t már 3160 körül teljesitett.
Miután a DOOM3 szaggatott rávettem magam hogy feltuningolom a kareszom. Azt tudtam hogy nagyon jól lehet húzni hát belefogtam, igy sikerült: 500/390-es álomeredményt elérnem az AtiTool-lal. Ezt már többször is teszteltem, birja a karesz. Én azért visszavettem 480/350-re, s igy megy par napja. Igy az eredmény: 37** ponty, többször is futtatva.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Beszámítás! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest