Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Br3nor
csendes tag
Ettől függetlenül játszani lehet vele. A gépetek rendszeridejét visszaállítjátok pár nappal a leállás előttre (pl: 10.ére) és működik. Az eventek sajnos nem működnek úgyhogy a legfontosabbak kilőve, de Practice módban gyakorolni tudtok és Cossaco rakott be pár Quick Race-t is, azok is működnek.
Kíváncsi leszek mi lesz az elba@szott eventekből. RTTW valszeg restartolva lesz jövőhéten, gokart eventnek csak az utolsó napja szállt el szal annak az eredménye valszeg marad, nekem meg nem volt még időm
Tegnap lett volna live race a gokart bajnokisoknak amit sztem jövőhét szombatra tolnak, akkor meg esküvőre kell mennem úgyhogy részemről egy komplett bajnokságot elbuktam 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5520 i3-1125G4/ 8gb ddr4/ 256gb NVMe/ gyenge akku/ kopott fedlap
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256gb (Jetbalck) - Újszerű, PITAKA tokkal, akár beszámítással
- i5-9600KF + ASUS PRIME Z390-P (RAM nélkül)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - NIPOGI Mini PC! AMD Ryzen 7 5700U / 16 GB DDR4 / 512 GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tegnap lett volna live race a gokart bajnokisoknak amit sztem jövőhét szombatra tolnak, akkor meg esküvőre kell mennem úgyhogy részemről egy komplett bajnokságot elbuktam