Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Köszi a segítséget, megpróbálom ma este. :-) Beszámolok az eredményről... Jóéjt!
-
Öööö lehet-e egy láma kérdéssel több? :-) Honnan tudom, hogy kerámia tokozású a cucc? És mi a másik lehetőség? :-)
-
Csak azért parázok, mert az ezüstös zsír vezető anyag valamennyire, és van jópár kapu a proci tetején melyek fene se tudja mit szólnak ha összekötjük őket :-) A proci mellett sorakozó cuccokról azt se tudom hogy micsodák :-) (Ellenállások talán?) Mivel a zsír egyenletes, jelenleg ekvipotenciális vagy mi a teljes felső felület, minden kivezetésével, ami akár rövidzárat is jelenthet... És azt lehet hogy rosszul viseli a cucc :-)
Lesarkazásvédőt nem használtam, de a mag élei sértetlennek tűnnek, viszonylag finoman tettem fel és vettem le a hűtőt. -
-
Huh, köszönöm a felajánlásokat nagyon. :-) Dolgozom holnap, nem tudom meddig, amíg bírom szusszal addig nyomom. :-) Szóval egyelőre próbálkozom magam, ha nagyon elakadok akkor örömmel veszem a segítséget, a szívás nagyobbik részét bevállalom magam :-)
-
O.K., csak azt nem tudom, érdemes-e, tehát egy ilyen paszta rövidre zár-e olyan kapukat, amik miatt gyakorlatilag leég belül a proci és kuka.
Szerintetek érdemes beszereznem spéci lemosót (''acetone, mineral spirits, or high-purity isopropyl alcohol'')? Azt állítja egy oldal, hogy az ''oil or petroleum based cleaners'' nem jó, mert a felületet károsítja a hűtő oldalán. Ha nem, mivel álljak neki? Jó vajon egy egyszerű 96%-os alkohol vagy benzin? -
-
-
-
-
-
-
-
-
Szaisztok!
Lehet, hogy nagy hibát követtem el. Gépet rakok össze: ECS K7S6A, Duron 950, Titan D3T, 256 DDR, GF2MX400. A probléma az, hogy úgy kentem el a procizsírt, mint régen a simát: nem spóroltam az anyaggal... A gép nem indul, az alaplapra csak a villanyt, a power LED-et, a speakert és a power switchet csatlakoztatva is néma marad. Még a power LED se gyullad ki. (Az alaplapi LED igen.) Amikor levettem a prociról a coolert, észrevettem hogy a procizsírból jutott az L6 köré és a proci két oldalán sorakozó cuccok is be vannak borítva, a rosszabb hír az, hogy a D3T-hez kapott procizsírra a SILVER GREASE van felvésve, ami alapján félek, hogy vezeti az áramot :-( Azaz lehet, hogy lezártam pár kaput...
Mit lehet ilyenkor tenni? Olvastam, hogy valami spéci alkohollal le lehet szedni a procizsírt, érdemes szenvedni vele vagy kuka? Plusz, az lehet hogy elromlott az alaplap, vagy normál működés az hogy proci és RAM nélküli bekapcsra szótlan?
Lécci mondjatok sok okosat... :)
Aktív témák
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- MILC felhasználók szakmai topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest