Hirdetés
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
- VHS digitalizálás
Aktív témák
-
phoenixke
tag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Ha nincs otthon semmi amit mondtak arcszesz is megteszi. A lenyeg, hogy elparologjon. En mindig azzal pucoltam le, nagyon nagyon sokx. Arra figyelj, hogy teljesen szaraz legyen utana, es az alkohol konnyen parolog ugye. A zsepi is jo alkoholosan, csak nagyon szoszol. Keress vmi nagyon fincsi puha szovetet, es inkabb azzal. Ha esetleg tonkre is ment vagy eleve selejt, akkor is le kell tokeletesen pucolnod mer nem tudom a boltban mit szolnak majd hozza.
-
LukE
veterán
válasz
DrTechnoid
üzenetére
vagy kerámia, vagy műanyag.
ÉS most MOSSAD már LE!!!(ezt vedd kiabálásnak:))
ja, procik bírják, palomino kapott körömlakklemosót, vagdostam rajta hidakat(közben repül 1-2 darabka, meg hasonlók) és túlélte. Rmélem, a te procid is gond nélkül túlélte.
Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest