- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Én és a számítógép
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Szaisztok!
Lehet, hogy nagy hibát követtem el. Gépet rakok össze: ECS K7S6A, Duron 950, Titan D3T, 256 DDR, GF2MX400. A probléma az, hogy úgy kentem el a procizsírt, mint régen a simát: nem spóroltam az anyaggal... A gép nem indul, az alaplapra csak a villanyt, a power LED-et, a speakert és a power switchet csatlakoztatva is néma marad. Még a power LED se gyullad ki. (Az alaplapi LED igen.) Amikor levettem a prociról a coolert, észrevettem hogy a procizsírból jutott az L6 köré és a proci két oldalán sorakozó cuccok is be vannak borítva, a rosszabb hír az, hogy a D3T-hez kapott procizsírra a SILVER GREASE van felvésve, ami alapján félek, hogy vezeti az áramot :-( Azaz lehet, hogy lezártam pár kaput...
Mit lehet ilyenkor tenni? Olvastam, hogy valami spéci alkohollal le lehet szedni a procizsírt, érdemes szenvedni vele vagy kuka? Plusz, az lehet hogy elromlott az alaplap, vagy normál működés az hogy proci és RAM nélküli bekapcsra szótlan?
Lécci mondjatok sok okosat... :)
Aktív témák
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest