- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
_core
aktív tag
válasz
gergely2005 #110 üzenetére
Fejlemenyek? PSP-t megkaptad?
-
gban
veterán
-
Ariadne
őstag
válasz
A fogyasztóvédelemnek írhattok névvel címmel nyugodtan, az fvf@fvf.hu cím még él és olvassák is (szervezetileg átalakultak most), válaszolni is szoktak. Viszont továbbra sem jogosultak eljárni egyéni ügyekben, vagyis nem fogják megoldani a te egyéni esetedet, neked kell utánajárnod a dolognak és visszaszerezned a pénzed.
Cégbíróságon lehetne bejelenteni, hogy nem található mega cég a székhelyén, mert akkor legalább amiatt indul egy hivatalos eljárás (legrosszabb esetben törlik őket a cégjegyzékből).
-
tbs
addikt
válasz
KubanitoS #119 üzenetére
De, furcsa az egész. Már a megrendelés bűzlik.
EZT az (f)eladót nem is akartam volna elérni. Már megrendelés ügyben sem.
Ha mégis rászorulnék, nem lennék ennyire izgatott: lutri és kész. Bár nehezen összeszedett pénzből nem játszanék ilyet.
(Olvastalak, ne aggódj.
)
Tiv: ok. Szintén zenész. Első menet, tanulópénz. IJ-t írnék, de már így is én vagyok itt a főgenya...
Azért elég meleg dolog vállalt határidő előtt anyázni. Gyakorlatilag onnantól vicc a dolog. Lassan komolyodik. 1 júzer van. Ha lesz még 3, na onnantól kemény. Addig vicc. Rossz poén, de vicc. -
KubanitoS
veterán
A topic létrehozása óta figyelem az eseményeket, esetleg Te magad is átfuthatnád, akkor látnád, hogy már régebben szóltam is hozzá.
Gondolom neked nem furcsa, hogy egy adott cég egyik napról a másikra eltűnik, megváltozik a címe, nem veszik fel a telefont, nem küldik a cuccost 14 nap után sem.
Nem vitatkozni szeretnék veled, ezek a tények.
Ezek után szerintem felesleges karácsonyi hercehurcáról beszélni.
Te talán nyugodtan ülnél a hátsó feleden amikor valamiért kifizettél X forintot, és nem hogy nem kaptad kézhez X időn belül, hanem még elérni sem tudod a feladót?
-
sanyixXx
senior tag
inkább semmi...
-
tbs
addikt
válasz
Hajrá. Innentől fokozott türelemre lesz szükség.
-
tbs
addikt
válasz
gergely2005 #108 üzenetére
Szívás. Adj fel egy hirdetést ott, hogy keresed a SalinaAlba ügyfeleit... fvf.hu.
-
gban
veterán
Na, mit léptetek?
-
_core
aktív tag
válasz
gergely2005 #99 üzenetére
Legeloszor vedd fel a kapcsolatot az Apronet oldal uzemeltetoivel, hogy tudjanak az esetrol es talan segiteni is tudnak...Hasznald az itt beilesztett hirdeteseknek a cimsorait. Sajnos a hirdetesek torolve vannak es most nincs uj de a referencia szamok azert latszodnak ahonnan el lehet indulni...
http://apronet.hu/one.php?adid=6641237
http://apronet.hu/one.php?adid=6641267
http://apronet.hu/one.php?adid=6641262
Hozza tartozo adatok amik megmaradtak a google oldalain
(Feladó: SalinaAlbaKFT; Telefon: 702556540; Referencia szám: 6641262)Apronet elerhetosege itt.
megj:SalinaAlbaKFT-nek tobb hirdetesuk december 24 ig volt ervenyes de erdekes modon mindet leszedtek a het elejen joval karacsony elott.Hmm...
-
Superman
nagyúr
Remek, hogy beírtad ide, hogy te milyen nagystílű rendelő vagy, aki Ausztráliából rendel és egy hete várja a csomagot. Csakhogy a srác nem Ausztráliából rendelt, hanem Magyarországról. Másfelől én is rendeltem egy digitális fényképezőgépet egy webáruházból, a GLS 3 nap alatt kiszállította, igaz, a cégnek van weboldala és elérhetősége. A 14 napos határidő egyenesen hajmeresztő, pláne, hogy a cég (???) nem tartotta be ezt sem és elérni sem lehet őket.
"De most, komolyan mondom, mindenki röhögni fog rajtad."
Én ezt nem hiszem, ellenben szerintem te csak szórakozni jársz ide, más baján gúnyolódni. Senki sem fog röhögni, ha az ellenértékét követelik annak, amit megvettek, ráadásul úgy, hogy már letelt a szállítási határidő. Egyébként megsúgom neked, akár karácsony van, akár nem, be kell tartania egy tisztességes kereskedőnek a határidőket. Gondolom akkor ha rendelnék tőled egy kamionnyi számítógépet és elmondanám, hogy 2 héten belül fizetek, viszont csak jövő év végén érkezne meg a számládra a pénz, egy cseppet sem nyugtalankodnál, nem fordulnál bírósághoz.
Ja, hogy ez csak egy PS2-es gép volt és más elbírálás alá esik...így már érthető.
-
tbs
addikt
válasz
Miért ugye? 1 hete várok türelemmel ~30eFt-nyi dvd-t Ausztráliából. Karácsony van ott is. Lehet januárban, de ide fog érni. Nem értelek még mindig, sajnálom.
Ja, és leírtam már hogy mit tennék a helyedben, ha tényleg. De most, komolyan mondom, mindenki röhögni fog rajtad. Először gyűjts károsultakat, akik perelni akarnak. Párhuzamosan névtelenül fogyasztóvédelmi bejelentés. fvf.hu Stb.
-
faevike29
tag
válasz
Hát ebben szinte biztos voltam...
Először is menjetek el a címre ahol az a Balogh család lakik, ha nem mentek ezzel sem semmire, akkor irány a rendőrség, a bank stb., amiket már tanácsoltak mások is.
Aztán megint lehet várni mi is történik.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3546
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest