Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- t72killer: Csapás a múltból
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yézi: "Új" gépház
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Remek, hogy beírtad ide, hogy te milyen nagystílű rendelő vagy, aki Ausztráliából rendel és egy hete várja a csomagot. Csakhogy a srác nem Ausztráliából rendelt, hanem Magyarországról. Másfelől én is rendeltem egy digitális fényképezőgépet egy webáruházból, a GLS 3 nap alatt kiszállította, igaz, a cégnek van weboldala és elérhetősége. A 14 napos határidő egyenesen hajmeresztő, pláne, hogy a cég (???) nem tartotta be ezt sem és elérni sem lehet őket.
"De most, komolyan mondom, mindenki röhögni fog rajtad."
Én ezt nem hiszem, ellenben szerintem te csak szórakozni jársz ide, más baján gúnyolódni. Senki sem fog röhögni, ha az ellenértékét követelik annak, amit megvettek, ráadásul úgy, hogy már letelt a szállítási határidő. Egyébként megsúgom neked, akár karácsony van, akár nem, be kell tartania egy tisztességes kereskedőnek a határidőket. Gondolom akkor ha rendelnék tőled egy kamionnyi számítógépet és elmondanám, hogy 2 héten belül fizetek, viszont csak jövő év végén érkezne meg a számládra a pénz, egy cseppet sem nyugtalankodnál, nem fordulnál bírósághoz.
Ja, hogy ez csak egy PS2-es gép volt és más elbírálás alá esik...így már érthető.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Anime filmek és sorozatok
- Windows 11
- EA Sports WRC '23
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Mikor pukkad ki a robotlufi?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- i7 8700/ RTX 2070 super alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Ps5 slim digital hibátlan 2026.04.17+1 év Alza jótállás
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- HP OMEN 17 - i9, RTX 3080, 1 TB SSD
- Samsung Galaxy S24 8/128GB, Megkímél, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ja, hogy ez csak egy PS2-es gép volt és más elbírálás alá esik...így már érthető.