Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Superman

nagyúr

válasz tbs #102 üzenetére

Remek, hogy beírtad ide, hogy te milyen nagystílű rendelő vagy, aki Ausztráliából rendel és egy hete várja a csomagot. Csakhogy a srác nem Ausztráliából rendelt, hanem Magyarországról. Másfelől én is rendeltem egy digitális fényképezőgépet egy webáruházból, a GLS 3 nap alatt kiszállította, igaz, a cégnek van weboldala és elérhetősége. A 14 napos határidő egyenesen hajmeresztő, pláne, hogy a cég (???) nem tartotta be ezt sem és elérni sem lehet őket.

"De most, komolyan mondom, mindenki röhögni fog rajtad."

Én ezt nem hiszem, ellenben szerintem te csak szórakozni jársz ide, más baján gúnyolódni. Senki sem fog röhögni, ha az ellenértékét követelik annak, amit megvettek, ráadásul úgy, hogy már letelt a szállítási határidő. Egyébként megsúgom neked, akár karácsony van, akár nem, be kell tartania egy tisztességes kereskedőnek a határidőket. Gondolom akkor ha rendelnék tőled egy kamionnyi számítógépet és elmondanám, hogy 2 héten belül fizetek, viszont csak jövő év végén érkezne meg a számládra a pénz, egy cseppet sem nyugtalankodnál, nem fordulnál bírósághoz. ;] Ja, hogy ez csak egy PS2-es gép volt és más elbírálás alá esik...így már érthető.

Új hozzászólás Aktív témák