- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egész nap rohanunk és nem gondolunk rá, hogy mennyit tudnak segíteni, számunkra apróságnak tűnő dolgok is. Csak akkor szembesülünk ezekkel ha belebotlunk.
Múltkor a nejemmel az interspárban észrevettünk egy pici törékeny nénit aki az apróját számolgatta és sóvárogva nézett a húspultra. Később láttuk, hogy két fiatal eladóval beszélget. Oda mentünk megkérdeztük mi a probléma és mondták a lányok, a néninek egy pici húsoscsont kéne de nem elég rá az aprója. Adtunk egy jelképes összeget, hogy megvehesse a pici darab kaját, aztán később a péztárnál ismét összefutottunk vele. Rákérdeztünk, hogy még valamit kér? A néni elsírta magát és nem akart semmit elfogadni. Könnyek között mondta, mennyire szégyenli magát. Addig erősködtünk, hogy azt mondta, két zsemlét elfogad. A nejem elfutott és hozott neki egy ötös csomaggal.
Tudtam, hogy semmi többet nem fogadna el de meglett férfiemberként én is majdnem elbőgtem magam.Óriási közhely de önzetlenül adni tényleg nagyon jó. A baj, hogy csak adott szituációkban, pillanatokra jut ez az eszünkbe......
-
-
Alusky
senior tag
Én elugrottam volna a gyógyszertárba venni két inhalálót neki, az még üzemanyagköltséggel együtt is töredéke az 5000-nek és akkor tényleg azt kapja amit kért. Ha az kellett neki akkor segítettem, ha átvert engem és kamu a teljes szöveg akkor meg így járt, mert az inhalálóval nem megy semmire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox One
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- Linux kezdőknek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Hobby elektronika
- Le Mans Ultimate
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Gyári állapot !! Macbook Pro Retina 16" M1 Pro 10C CPU / 16C GPU / 32 GB MEMÓRIA/ 512 SSD / Garancia
- iPhone 17 Pro MAX 256 GB DEEP Purple - 100%-os Akku, 1 hetet használt!
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olvass! Akció! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest