Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Talaria tuning
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egész nap rohanunk és nem gondolunk rá, hogy mennyit tudnak segíteni, számunkra apróságnak tűnő dolgok is. Csak akkor szembesülünk ezekkel ha belebotlunk.
Múltkor a nejemmel az interspárban észrevettünk egy pici törékeny nénit aki az apróját számolgatta és sóvárogva nézett a húspultra. Később láttuk, hogy két fiatal eladóval beszélget. Oda mentünk megkérdeztük mi a probléma és mondták a lányok, a néninek egy pici húsoscsont kéne de nem elég rá az aprója. Adtunk egy jelképes összeget, hogy megvehesse a pici darab kaját, aztán később a péztárnál ismét összefutottunk vele. Rákérdeztünk, hogy még valamit kér? A néni elsírta magát és nem akart semmit elfogadni. Könnyek között mondta, mennyire szégyenli magát. Addig erősködtünk, hogy azt mondta, két zsemlét elfogad. A nejem elfutott és hozott neki egy ötös csomaggal.
Tudtam, hogy semmi többet nem fogadna el de meglett férfiemberként én is majdnem elbőgtem magam.Óriási közhely de önzetlenül adni tényleg nagyon jó. A baj, hogy csak adott szituációkban, pillanatokra jut ez az eszünkbe......
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, i3-6100,8GB DDR4,256GB SSD, DVD, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest