Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- dobragab: PH! userscript-gyűjtemény
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
Na tegnap bevégeztem a Hőség-et. Hát nagyon jó és olvasmányos volt. Egy dolog nem tetszett benne, hogy a nyüglődés ment 200 oldalon keresztül, meg hogy most nyilvánosságra hozzük vagy sem, stb, stb. Aztán az utolsó 100 oldalon volt 1-2 év letömörítve. Én fordítva írtam volna, ha lenne hozzá tehetségem, de így is bőven jó volt. Azt hozta amire számítottam, na és a végén a csattanó.... már azt hittem repül ki a hóba a könyv, de az utolsó mondat megfogott

Mi légyen a következő szerintetek? Sulikezdésig még van bő két hetem, úgyhogy gyorsan meg kéne enni még egyet. Csak ne olyan legyen, hogy ne bírjam lerakni és be kelljen hoznom melóba is

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÚJ Bontatlan Sony Bravia K-65XR90 - 4K HDR Google Mini LED TV - 3 év garancia
- AKCIÓ! ASUS B560M i5 11400 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG CHIEFTEC 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest