Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
agrarfiatal
senior tag
cool edit, cool96, cool 2000, cool edit pro. ezek elég király progik.
-
z.laszlo
csendes tag
Tiszteletem Mindenkinek, Kellemes Ünnepeket!
Szóval.. Most raktam fel a Winamp 5.01-et, szerintem előrelépés. Nagyon jó rádióadók hallgathatók rajta és találtam egy két ritkaság blues zenéket játszó adót. Most kezdtem gondolkodni azon, hogyan lehetne egyből winyóra venni az egyébként ritka jó zenéket. /Kizárárólagosan csak magamnak, remélem ez nem sérti a jogdíjakat. / Régi SB Live Platinum hangkártyám van, amivel meg vagyok elégedve. Mióta XP az op. rendszer csak az alap driver van fenn, másra nem volt szükség. Próbáltam a creative recorder drivereket felpakolni, nekem sem sikerült. /Keresné ez eredetit az meg régi telepítő CD-n van és nem fut XP alatt. / Szóval a kérdés: Hogyan lehetne -milyen szoftverrel -külső egység nélkúl egyenesen winchesterre felvenni a hangkártyán keresztül? Segítségeteket előre köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Házimozi haladó szinten
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Spórolós topik
- Nyaralás topik
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Temu
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36 - XMP - 120 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- CRUCIAL 32GB (2x16GB) Pro OC DDR5 6400MHz CL32 WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Jèghideg hűtès minden CPU foglalathoz! Azonnal vihető!
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest