- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Edgeri
senior tag
Szia!
El kell, hogy keserítselek, mert szerintem sehol. Ha jól tudom amióta a Diamond megvásárolta az S3-at, azóta nem nagyon kreálnak drivereket.
Nekem Savage4-em van/volt és win2000-re pakoltam. A hozzá adott eredeti driver sem képes kihasználi a 3D-s teljesítményét. Még a directX diganosztikája sem jeleníti meg a direct 3d grafikát
("C:Program FilesdirectxsetupDxDiag.lnk").
Gyakorlatilag olyan mintha nem lenne 3D-s kártya a gépben csak valami jobb PCI-s.....
Személyes véleményem szerint nem nagyon fogsz drivert találni, és jobb lenne egy olyan gyártó után nézned, akik azért odafigyelnek az update-re. Ma vettem egy Asus MX400 kártyát pontosan e miatt. -
mikro
csendes tag
Ha valaki esetleg tudna egy kis segítséget nyújtani, hogyan lehet bekapcsolni savage2000 ben a hardveres t&l (s3t&l)- t ? Továbbá hol lehet találni egyáltalán Win xp hez drivert?
Aktív témák
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest