- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: Változások 2. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Aktív témák
-
Edgeri
senior tag
Szia!
El kell, hogy keserítselek, mert szerintem sehol. Ha jól tudom amióta a Diamond megvásárolta az S3-at, azóta nem nagyon kreálnak drivereket.
Nekem Savage4-em van/volt és win2000-re pakoltam. A hozzá adott eredeti driver sem képes kihasználi a 3D-s teljesítményét. Még a directX diganosztikája sem jeleníti meg a direct 3d grafikát
("C:Program FilesdirectxsetupDxDiag.lnk").
Gyakorlatilag olyan mintha nem lenne 3D-s kártya a gépben csak valami jobb PCI-s.....
Személyes véleményem szerint nem nagyon fogsz drivert találni, és jobb lenne egy olyan gyártó után nézned, akik azért odafigyelnek az update-re. Ma vettem egy Asus MX400 kártyát pontosan e miatt. -
mikro
csendes tag
Ha valaki esetleg tudna egy kis segítséget nyújtani, hogyan lehet bekapcsolni savage2000 ben a hardveres t&l (s3t&l)- t ? Továbbá hol lehet találni egyáltalán Win xp hez drivert?
Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Milyen hangkártyát vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motoros topic
- Bittorrent topik
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Samsung ViewFinity S9 S27C902PAU
- Dell P3421W - (3440x1440 , PBP/PIP,KVM,USB-C)
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest