- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Edgeri
senior tag
Szia!
El kell, hogy keserítselek, mert szerintem sehol. Ha jól tudom amióta a Diamond megvásárolta az S3-at, azóta nem nagyon kreálnak drivereket.
Nekem Savage4-em van/volt és win2000-re pakoltam. A hozzá adott eredeti driver sem képes kihasználi a 3D-s teljesítményét. Még a directX diganosztikája sem jeleníti meg a direct 3d grafikát
("C:Program FilesdirectxsetupDxDiag.lnk").
Gyakorlatilag olyan mintha nem lenne 3D-s kártya a gépben csak valami jobb PCI-s.....
Személyes véleményem szerint nem nagyon fogsz drivert találni, és jobb lenne egy olyan gyártó után nézned, akik azért odafigyelnek az update-re. Ma vettem egy Asus MX400 kártyát pontosan e miatt. -
mikro
csendes tag
Ha valaki esetleg tudna egy kis segítséget nyújtani, hogyan lehet bekapcsolni savage2000 ben a hardveres t&l (s3t&l)- t ? Továbbá hol lehet találni egyáltalán Win xp hez drivert?
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad 40AF dokkoló kiárusítás! Csak 25.000 Ft / szett
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest