- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Én nem azt mondtam, hogy ilyen nincs!
Bent a melóhelyen is van egy 193P, annak sincsen gombja, de minden további nélkül be lehet állítani hozzá felhasználói profilokat a MagicTune-ban. (Nemrég volt róla szó egy másik fórumban, hogy mit is állítunk a MagicTune-al, a videókártyát, vagy a monitort, akkor próbáltam legutóbb bizonyításképpen, és mentettem profilokat különböző néven.) Az FSC P19-2-höz adott DisplayView is tudja ezt egyébként. Két kattintás, és máris az esti beállításokban vagyok.
u.i.: Majd ha bemegyek dolgozni megnézem Neked pontosan, hogy hogy van ez a MagicTune-ban, ha addig nem találod, mert fejből nem emlékszem. (Mondjuk az legközelebb pénteken lesz!)
u.i.2: Nem csesztetjük a koreai mérnököket, nem is olyan hülyék!
[Szerkesztve] -
[CaveMaN]
csendes tag
MagicTune-al nem lehet profilozni, az a gépre ''szerelt'' gombokat helyetesíti. Színprofilt a windowsban tudsz állítani a monitorhoz, azokat amiket adnak hozzá, vagy: MagicTune-al csinálsz magadnak sajátot (nekem eddig korrektet nem sikerült összehozni), vagy: egy megfelelő célszerszámmal bekalibráltatod a monitort.
DE: alapból a windows, legalábbis ahogy én nézem nagyon magasról .... a színprofilt. Ha a program amit használsz használja, akkor alkalmazva vagyon, ha nem, akkor gatter.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- LG 32GN650-B monitor, 31.5 , 1440p, 165hz, g-sync/freesync
- LG (27UQ850V) 4K UHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- Gigabyte AORUS FI27Q Gaming monitor, IPS, 27", WQHD, 1ms, 165Hz-Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest