Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz shield #108379 üzenetére
LG-t ne vegyél, mert az nem teljesen 4K a trükközések miatt: RGBW panel
(#108377) thedarKnight: Beállítottad egyáltalán rendesen a TV-t? Akkora különbségnek nem kellene lennie, csak a feketében
(#108384) Viktoár: Király
(#108376) Motion_Blur: Ha a kalibrált szabványhoz legközelebbi képet szeretnél, akkor így állítsd be a TV-t, kivéve a kis képeken lévőket, azokat ne: [link] (KU7000 USA-ban = KU6400 itthon). Ez van legközelebb a moziban látható kalibrált képhez is.
[ Szerkesztve ]
-
apezka
aktív tag
válasz shield #109243 üzenetére
Szia! Nem értettem félre, azaz nem tudom mire gondolsz...
Ha megnyitod azon az oldalon amit linkeltél az adott tételt amit te 450-550 ezerért (becsérték!) láttál, és egy kicsit lejjebb görgetsz megjelenő oldalon. Akkor láthatod hogy az induló licit ~200e-től indul. Emellett egy sorral lejjebb azt is láthatod, hogy ennyiért hány darab készüléket kapsz, ha tenyered a licitet.
De még egyszer bocsánat, hogy ezzel borzoltam a kedélyedet (és esetleg másét is)...A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
PuMbA
titán
válasz shield #109758 üzenetére
Mert tavaly és azelőtt még olcsón lehetett venni 100Hz-es TV-t, ezért 50Hz-est ár / érték arányban nem érte meg venni, hacsak nem valaki direkt rosszabb képminőséget akart.
(#109759) sandró60: Az is tény, hogy a régi 50Hz-es TV-k sokkal rosszabbak voltak, mint most. Bődületesen nagy volt az elmosódásuk, de ezt meg lehetett nézni az akkori tesztekben.
(#109755) Chesterfield: Már nincs ilyen. A 100Hz-ért dupláját (250k) kell fizetni.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz shield #109765 üzenetére
Bőven látható különbség van. Amikor megvettem az 50Hz-es KU6000-ret egyből láttam a több elmosódást sportműsoroknál (F1-es autók gyors kanyarvételénél kevesebbet kivenni valamit az autóból, valamint a gyorsan futó focijátékosok meghatározása is nehezebb), amit a 100Hz-es F6100-on nem szoktam meg
Mint mindenhez, ehhez sem elég annyi, hogy bemész az áruházba és 10 perc alatt megnézed. Egy bizonyos szint megszokása 2-3 hét és ez más esetén így működik. Nem lehet teljes véleményt mondani semmiről sem 1-2 óra alapján. Ha minimum 2-3 hétig használtam valamit, na arról már magabiztosan tudok véleményt mondani.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz shield #109782 üzenetére
A 4K miatt ki kellett dobniuk a 100Hz-et az alsó és közép kategóriában Egyrészt a 4K panel kicsivel drágább, tehát valamit el kellett venniük a profit megtartásához. Másrészt 4K-ban számolni a plusz képkockákat még erősebb hardvert kíván, így száműzték őket a drágább kategóriákba. Lényeg a lényeg, most a 4K az aktuális kutyacsont. A gyártók meg nem szeretet szolgálatok, hogy minél jobb képminőséget adjanak neked. Nekik a profit a lényeg.
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz shield #110912 üzenetére
samsung egyik legszemetebb dolga volt hogy bizonyos smart funkciokkal, tudassal adta el a teveit es az arkepzest is ehhez igazitottak, amiket aztan szepen sorra megszuntetett es elsimitotta az ugyet egy fw kiadassal.
aztan elkezdett jatszani a szamokkal "18000 gigahertz" bevezette a pqi meg franc tudja meg milyen ertekeket csak eppen az emberi szemet nehez atkurni ha valaki figyeli 2010 ota a samsung tv-k fejlodeset...egyre dragabban meri az olyan kepi latvanyt ami 4-5 eve meg kozepkategoria volt.
eljutott oda hogy van az olcso szar meg a draga jo a ketto kozott nncs semmi atmenet.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
válasz shield #112902 üzenetére
Van beltéri egysége ? A beltériből pld HDMI (vagy más) kábelen megy be a jel a tévébe ? Nálam közvetlen a tévébe van dugva a koax, működik a jelerősség/minőség mérés a menüben, átlagosan 93/100 jelenleg, adónként kissé eltérhet, de az természetes.Valamint csak digitális csatornák esetén képes a TV mérni.
(#112903) Attila0 : lásd a fentit, ha közvetlen a koax van bedugva. Samunál a diagnosztika, LG- nél a Csatornahangolás menüben van a jelszintmérés.
(#112904) Flashget : nálam annyira tropa volt a kábel hogy az analóg is rosszabb volt.
A 3 test probléma nem megoldható.
-
-
golyós
addikt
válasz shield #121385 üzenetére
Ezen én is gondolkodtam.
Van rajta 11gomb amivel mindent irányítok, ráadásul a tv menűje sem igényel több gombot.
1 nap után ráállt a kezem, és élvezem, hogy nem kell lámpát gyújtani ha keresek 1 gombot.
Persze izlések és pofonok.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
Vhiktor
veterán
válasz shield #157931 üzenetére
Sajnos nem tudod felgyorsítani.
[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 77" G2 OLED EVO 4K HDR SMART 120HZ GAMING TV / GALERIA DESIGN!
- Edifier S360DB - Tökéletes - Hibátlan - Karcmentes
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- GoGEN BPS 738 fekete 160W party hangszóró féláron eladó
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest