Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz fardavid #12400 üzenetére
Szerintem érdemes az IPTV-t Digikábelre cserélni, az Internetet is.
A DVB-T adások vételéhez csak antennára van szükség, de azt nem tudom, hogy a tévéd hekkelés nélkül képes-e PVR funkcióra.
(#12401) Tier555
A LED-esek éppen annyira jók (vagy rosszak) monitorként használva, mint a CCFL háttérvilágításúak.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
gulyasa
őstag
Én Kecskeméten vagyok DigiTV előfizető, de egyelőre csak az analóg kábeltévéjüket használom (meg a legolcsóbb, 20/10 Mbit-es internetüket).
Egyértelműen én is az olcsóságuk miatt döntöttem mellettük, mert a két másik szolgáltató jóval drágábban adná ugyanazt a (illetve hasonló) összetételű szolgáltatást.
(Amúgy is, annak idején a Fibernet-esekből elegem lett, a T-Home-al kapcsolatban pedig vegyes véleményeket hallok.)Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
sandró60
addikt
válasz fardavid #12403 üzenetére
Látom a DIGI-szolgáltatóhoz mész át
Arra a kérdésedre még nemkaptál választ azt hiszem,hogy kell-e külső box
Válaszom,ha a tv-ben van C-TUNER akkor nem, tehát közvetlenül antennáról kapod a digitális jelet.Ha nincs akkor sajnos 1-plusz költség,mert kell venned, egyet vagy többet vagy a DIGI-től bérelsz -
randras83
csendes tag
-
BBéci
legenda
válasz fardavid #12456 üzenetére
Nekem a C9000-esen sem sikerült elfogadható szintre csökkenteni a crosstalkot. A Sztereó magazinban olvasható tévétesztben szintén negatívumként említik az összes készüléknél.
(#12457) TonTomika
Műszaki adatokat a gyártó honlapján nézegess, mert máshol iszonyatos baromságokkal találkozhatsz. Az említett tévék nem igazi 100 hertzesek, nemrég volt szó róla.
Inkább a nagyobbat vedd!
Beállításokkal, optimalizálással ráérsz akkor foglalkozni, amikor már használod a tévét.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Dog 11
tag
A Digikábelen /BP.-en/ jelenleg 9 csatornán továbbítanak HD műsort a digitális sávban ,mindenkor a a studioból érkező minőségben /m1, Duna, m2, Digisport, Digisport+, Nat.Geo.Wild, Nat.Geo., Music Ch, Super One /.
A HD vételhez a tv nek tudnia kell a DVB-C és MPEG-4 vételt.Ha ezt tudja semilyen boxra nincs szükség.Csak a HBO igény esetén kell külön boxot igényelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest