- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
blakey
titán
…3-adszor jött vissza a szervízből és továbbra is hibás (BT + a távirányitó állandóan leakad), így várhatóan csere lesz…
- a bluetooth-t, bármennyire is hihetetlen, de egy rossz Wifi-hálózati beállítás, router USB portjának nem megfelelő árnyékolása is erősen tudja zavarni, nekem nem TV-vel hanem egy laptoppal és egy másik eszközön használt BT egérrel volt gondom, mindennek egy router volt az okozója, másik gyártóra való váltás után, de előtte sem volt soha, semmilyen gondom, azóta is problémamentes minden BT csatlakozás. -
fardavid
csendes tag
Hát igen, de az elég gány, csak 15 mp-t ugrik, amit kb. 5 mp alatt tölt be, vagyis marad 10 mp ugrás. Amúgy meg csak a saját szoftverén keresztül számítógépről. NAS-ról maximum elindul és leáll a film. Se tekerés, se pause, se jelenetválasztás, de felirat, se hangváltás... Tiszta gáz, hogy ezt nem oldja meg a Samsung...
-
Imifej
senior tag
Ez az AllShare progi egy csúcs! Eddig nem tudtam a számítógépről vezérelni a lejátszást (vagy csak béna voltam), de ez mindent tud. Még a TV hangerejét is tudom a laptopról szabályozni. Most azzal szórakozok, hogy ha az asszony nézi a Való világ fost, akkor bejátszok neki egy kis horrort! Köszi!!!
-
nicu71
addikt
win 7 alatt a hálózati megosztást is konfigurálni kell/otthoni csoport/
Nekem nincs külön progi,a win media player visz mindent,kivéve az mkv-t de arra más módszerem van.
Próbáld meg a "lejátszás a következőn"opciót,ott látnia kell a tv-t.Ha nem látja akkor még dolgozni kell a beállitásokon.
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yettel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Konteó topic
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió, 146 cm, 4K Ultra HD ,Android,Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Új xiaomi Buds 5 Pro Harman/kardon Bluetooth fülhallgató 3 meghajtóval Nem Redmi!!!!!
- Új csak kipróbált Beoplay Portal PC PS Bluetooth fejhallgató HiFi - Gammer használatra is!
- Új Google Pixel Buds Pro 2 bluetooth fülhallgató csak ki lett bontva 2026.09.04 ig gari
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)