Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jag
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy pár kérdésem, ha tudnátok válaszolni.
DVI->HDMI kábelhez kell még külön audio kábel is? Illetve tényleg vannak speckó (ATI) átalakítók, amik viszik a hangot is?
32C450-em van. Sehogy sem jövök rá, hogy lehet a csatornákat áthelyezni.
Illetve engem is foglalkoztat a fülhallgatós történet. Tehát azt sehogy nem tudom megoldani, hogy egy rádiós fülhallgató legyen állandóan bedugva? Gondolom az semmiképpen nem tesz jót a tv-nek, ha állandóan ki-be dugogatom a csatlakozót.
-
Jag
senior tag
válasz Freestyle79 #3153 üzenetére
Van Egy HD 3850, ami elvileg tudja az 5.1-et.És mi lehet a fülhallgatóra a megoldás? A digitális kimenet az állandó jel? Mert ha azt bekötném egy házimoziba, akkor működhet.
Köszi,
-
Jag
senior tag
válasz Freestyle79 #3157 üzenetére
Köszi az infót.
-
Jag
senior tag
válasz forguet #3440 üzenetére
Hello!
Nemrég linkelte valaki eme remek írást, nekem is jól jött. :-)
-
Jag
senior tag
válasz georgeh #3734 üzenetére
Keversz valamit, mert a DNS nem átjáró.
A Diginél 10.0.0.1 az átjáró, nem 0.0.0.0
DNS meg 193.110.57.4, 193.110.56.8Nekem nincs LAN a tv-ben, de router mögé célszerű sima Patch kábelt használni.
Cross kábel a hardverek közötti közvetlen kapcsolatokra volt hivatott régebben. pl. ADSL Modem-et kell a routerrel összekötni crossal. Vagy ha két pc-t kötsz össze minden féle hálózati eszköz nélkül. Egyébként az új hálókártyák ezt felismerik és szoftveresen fordítanak, ha kell. -
Jag
senior tag
válasz georgeh #3752 üzenetére
Van routered?
Ha van, akkor az osztja a címeket, (feltéve, ha a DHCP be van kapcsolva) így a tv-nek a router által kapott IP-t és a router IP címét kellene kapnia gatewaynek, DNS-nek meg vagy a routert, vagy a szolgáltató által adott címet kapja. A 0.0.0.0 sztem semmiképp nem jó. De hozzáteszem, nincs LAN-os tv ismeretem.
Kézzel is beírhatsz IP-t, maszkot, átjárót, csak a szintaktikára kell figyelni és arra, hogy ne ütközzön más client IP címével. Még akkor is adhatsz fix IP-t, ha be van kapcsolva a DHCP.
Írd le a részleteket és csak találunk megoldást.Van e router? DHCP? Mik az IP-k? Subnet?
Egyébként net van? -
Jag
senior tag
Azt honnan lehet tudni, hogy az új firmware-ben mit javítottak, vagy mik a változások?
Érdemes e feltenni?bmwm3:
ok. -
Jag
senior tag
válasz eric.cartman #4066 üzenetére
Biztos amatőr a kérdés, de honnan van change log-od?
A samu hivatalos oldalán nem találok. -
Jag
senior tag
válasz eric.cartman #4070 üzenetére
Megvan, köszi.
-
Jag
senior tag
32C450-hez optimális képbeállításokról van esetleg valakinek egy linkje?
Köszi,
-
Jag
senior tag
Nekem is ez volta a gondom. Elég sokat kutakodtam annó és végül ezt a megoldást választottam.
Akkor ez volt a legolcsóbb minőségi megoldás. Ezt beleraktam egy régi erősítő házába és összekötöttem a tv optikai kimenetével állandóra. Kb. fél éve muzsikál eddig hibátlanul. Így van a tv-n is hang és a fülhallgatón is. :-)
-
Jag
senior tag
válasz Bandus99 #8650 üzenetére
Semmit nem kell vele barkácsolni, csak egy tápot kell rákötni és kész. Tápot is rendelhetsz onnan.
Hangerő állítás az nincs, ez kétségtelen, de nekem a fülhallgatón lévő hangerő bőségesen elég. Scart-nál biztos, hogy jobb. Ráadásul scart-al az a baj, hogy ha átváltasz HDMI-re, vagy PC-re, akkor már nem fog szólni. -
Jag
senior tag
Igen, tápot én is itthon vettem, de nem jössz ki sokkal olcsóbban.
E-bayen vásárlás teljesen biztonságos, pláne ha paypal-al fizetsz. Rengetegszer vásároltam már ott.
Rendszerint kb. 2 hét alatt ér ide a cucc.
Oda van írva, hogy 10 dolcsi a szállítás. Tehát össz. 26 dolcsi a cucc.
Garit nem tudom, rá kell kérdezni.[ Szerkesztve ]
-
Jag
senior tag
-
Jag
senior tag
Találkozott már valaki olyan hibával, hogy HDMI-n nem veszi a jelet?
d-sub-on szépen megy a HTPC, de HDMI-n nem.
A poén az, hogy nem mindig csinálja ezt.Tuti a TV szar, mert 2 géppel is kipróbáltam, sőt a htpc-t átvittem a szomszédba, ott megy gyönyörűen. Néha azt írja, hogy ellenőrizzem a kábelt, néha azt, hogy ezt a formátumot nem támogatja. A bios-t sem jeleníti meg, szóval tuti nem a felbontással van baja.
Firmware frissítés megvolt.
[ Szerkesztve ]
-
Jag
senior tag
Samu D550-nél hogy megy ez a DIVX regisztráció?
Kell egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest