Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bari81
tag
válasz zsiroska #55333 üzenetére
Tudtommal csak ma volt 12-15-ig, nekem azt mondták idén már nem lesz ilyen max. valami 10% -os esetleg.
Sikerült venni egy f6640-et, már csak a kiállított darab volt belőle, de azt nem kértem. Így várni kell rá 1 hetet. Ha megjön, miként tudok megbizonyosodni róla, hogy valóban nem a kiállított darabot csomagolták vissza nekem?
-
-
McLaca
őstag
válasz zsiroska #56016 üzenetére
Ez a fólia dolog, amit itt korábban is említettek, nekem fura. Csomó unboxing videón nincs a kijelzőn és a káván se fólia.
Az meg azért fura lenne, ha mind bemutató darab lenne.Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
-
-
BullZeye
veterán
válasz zsiroska #56455 üzenetére
Én ilyet kaptam F6640-hez akcióban, és 50k helyett hozzá lehet jutni 30-35k-ért itthon "használtan". Az árához képest teljesen jó a hangzása, egyre jobban kezdem megszeretni, egy bajom van vele, hogy TV kapcsolójával nem lehet irányítani a hangerőt, ha optikai kábelt használok, ha BT-on van összekötve jó, viszont akkor meg akad a hang, ha TV saját lejátszójáról nézek valamit, de csak akkor, BD50 filmeknél sem akad, ha HDMIn megy a hang, csak ha saját lejátszó, gondolom kevés a hardvere a TVnek.
De még mindig inkább használok egy ingyen cuccot +1 távirányítóval, mintsem hogy vegyek 200k-ért 5.1-et erősítővel.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
csab2
veterán
válasz zsiroska #56620 üzenetére
A Fuso TV alkalmazás jelenleg nem tudja az RTL Mostot (na, ezt szépen megfogalmaztam), állítólag régebbi verzió még tudta. Hogy a régebbi verziót fel lehet-e varázsolni valahogy a TV-re, ahhoz nem értek és nem is érdekel semmilyen mókolás, hackelés. Keress rá itt a fórumban, hogy mit írtak erről.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Láncfűrész topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Excel topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest