- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Ezt a szemét köcsög tévét nem lehet kicselezni. Korábban olvastam olyan hozzászólásokat, hogy ha éjjel kattog, meg egyéb módon zajong a tévé, akkor frissít. És én is úgy vettem észre eddig, hogy a bekapcsolás után dobálja fel a frissítési üzenetet. Szóval, úgy gondoltam teszek egy próbát az auto frissítés letiltás mellett el is veszem a netet a tévétől és csak akkor adok neki, ha a youtube-ot nézem. Az elmúlt pár hétben nagyon büszke voltam magamra, nem dobált frissítést, gondoltam kib@sztam a samuval. De nem, most bekapcsoláskor közölte hogy felrakta a 2820-as szoftvert. Tegnap kapott pár percre netet, úgy látszik az alatt az idő alatt szívta magába a köcsög
Természetesen kikapcsolt frissítés mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Azonnali fotós kérdések órája
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Tippmix
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest