- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandion
tag
Teljesen komolyan gondolom
Én úgy vettem a TV-t ahogy vettem, tehát nem durcogtam az elmosódottságon. Ha javítanak rajta annak örülök. Egyébként én magam is frissítettem volna erre a verzióra, DE. A módszer nagyon nem tetszik a korábban leírtak miatt. Ezt lehetne másként is. Pl. ha bazi nagy betűkkel kiírná, hogy mit javítottak a frissítéssel, és mindenképpen ajánlott, csak okézzam le, ha nem okézom, akkor megkérdezi, hogy biztos? , de tuti biztos? Ez a nem tudatos felhasználók 99,99%-át sikeresen bevenné, de legalább tényleg donthetnél, és nem vagy átverve a kikapcsolt frissítéssel.
Más. Mi van ha legközelebb olyan frissítést telepítenek az engedélyem nélkül, ami nekem nem csak a Samsungnak előnyös? Vagy kémprogramot telepítenek a TV-mre a tudtom nélkül? Vagy bármi mást ami szerintük jó nekem, de én nem akarom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Nők, nőügyek (18+)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EAFC 25
- Megjelent a OnePlus 13T
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest