Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• leone510

csendes tag

Kár, mert ha hagytad volna, hogy tovább menjen és figyeltél volna arra, mit mond, éppen azt fejtegette, hogy ebben a módban belenyúlás nélkül gyakorlatilag élvezhetetlen, majd megmutatta azt a beállítás, amivel használható képet kapott...

Ne gondoljátok, hogy nem olvastam végig a topicot, de ahogy korábban írtam, ehhez raktam hozzá azt, amit az üzletekben láttam, a Youtube-on megnéztem illetve tesztek formájában elolvastam.

Ismételten hangsúlyozva, hogy nem flamelni szeretném azokat, akik itt segíteni próbálnak másoknak, de azt minden bizonnyal Ti is tudjátok, hogy a honpolgár is képben van azzal, hogy a KS7000 jobb minőséget képvisel, de azzal is, hogy 1. drágább 2. képes kompromisszumokat kötni.

Úgy gondolom, egy tévéről akkor lehet objektív véleményt alkotni, ha az ember pár napig együtt él vele, látja, mire képes elsötétített szobában, mire normál nappali megvilágítás mellett, mire egy statikus felvétellel, egy sportműsorral, SD és HD adással. Nem kötözködés képp kérdezem, de hányan vannak az ellenzők között olyanok, akik ezt megtették?
    Én hozzávetőleg eddig összesen talán 2,5-3 órát néztem ezt a konkrét tévét (Samu UE60KU6000) és ahogy korábban írtam is, nem éreztem azt, hogy élvezhetetlen lenne. Az általam tapasztaltakra erősítenek rá nem egyszer magánszemélyek is az említett Youtube videókban, ahol "Absolute stunning!", "Brilliant!" jelzőkkel illetik, ugyanakkor elmondják, hogy a távirányító olcsó hatású, a képernyő erősen tükröz normál fényviszonyok mellett, a 19.1-es válaszidő ellenére játéknál előfordulhat laggolás...de itt jön be a fenti 2. pont: ez egy 300.000-es tévé és nem a duplája. Amennyiben tökéletes lenne, gondolom, mindenki ezt venné.

Mivel korábban írtam, hogy végig olvastam a topicot, aki gondolja, lapozzon vissza, amikor a KU6400 megjelent. Itt sokan azt írták, hogy a 6-os sorozatot kerülni kell, vegyenek inkább helyette 7000-est, majd egyik pillanatról a másikra megváltozott a vélemény és már nem is minősült olyan rossz készüléknek...

Ezzel együtt lehet, hogy számomra is keserű pirula lesz majd pár nap múlva és itt fogok "Mea culpa!"-zni, de úgy gondolom, hogy akkor tudunk a többieknek igazi segítséget adni, ha megpróbálunk egy objektív, elfogulatlan beszámolót összeeszkábálni, azzal valódi segítséget adhatunk, bár még így is olyan ez szerintem, mint a zenénél, ahány fül, annyi képpen hallunk...
    Elég csak egy pár másodperces youtube videóra rákeresni, ahol az érintett leírja, miért ne vegyenek KS8000-et (vibrálás), amit sokan a kommentelők közül láttak, mások meg értetlenségüknek adtak hangot, mert bizony nekik Péli Barnásan nem jött át belőle semmi...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés