- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
tsaby76 #11033 üzenetére
"A piros jelzés valamilyen elmulasztott dologra figyelmeztet pl: nem fogadott hívás, vagy olvasatlan üzenet."
Az első ötletem nekem is ez volt, de nincs semmi ilyesmi... Se SMS, se nem fogadott hjvás, se rendszerüzenet.
Ha van is, hiába olvasom el, nem hagyja abba a villogást, képes órákig csinálni, és csak újraindításnál hagyja abba. Gyári T-s ROM-om van, gondolom illene már frissíteni valami modernebbre.
p
-
-
berigazek
őstag
válasz
tsaby76 #8750 üzenetére
Tévedsz!!Alaplap csak semmi más,nincs kijelző,nincs akksi,stb...
Meg aztán miért tettél fel inbox progit,ha jó volt a blue fájlok fogadása??
Mégegyszer hangsúlyozom,hogy alapból tudnia kell MINDEN Omniának fogadni fájlt segédprogi nélkül!!!Nem figyeled amit írok!!!A TC csak pl.volt BÁRMILYEN progi,érted!?
-
berigazek
őstag
válasz
tsaby76 #8737 üzenetére
Tsaby!
Üdv a ,,blue" problémások körében
!
Neked is ugyanaz a ,,bajod",mint nekem!Segédprogram nélkül is tudnod kell blutooth-on fájlokat fogadni!
Hívtalak többször is ,de nem vetted fel a ,,telcsit"Saycz!
Nem PDA-nál lehet vissza írni az IMEI számot,ma hallottam!
Engem ez nem érint,csak annyiban,hogy most sem jó a fájlfogadásom -
tzatzikiii
tag
válasz
tsaby76 #8629 üzenetére
Szep eredmeny
Nekem meg a regi t-s rommal evett egy-egy House MD resz 40-40%-ot, a tarril felevel nem probaltam (plane nem wifin keresztul
) de a hetvegen en is stress tesztelem. Amugy valoban, a toltottseg most is 90%-on all, nem csokken drasztikusan, ezek szerint csak tul lelkes voltam, vagy almomban is a MS3-at nyomogattam, es aztan megdobbentem.
@FCsabi: hol van itt Budaorson szerviz? vagy netan szolgaltatonal vetted?
-
tzatzikiii
tag
válasz
tsaby76 #8626 üzenetére
Koszonom szepen! Tulajdonkeppen elofordulhat, hogy pusztan a gyonyorkodes es a widgetek elhelyezese miatt a szokasosnal tobbet nyomkodtam a telefont (bar en nem iteltem tulzott igenybevetelnek), es ezert ment le 90%-ra (amit korabban 1-2 nap alatt muvelt). Most mindenesetre figyelni fogom a fogyasztast, lehet, hogy a vegen en is kikotok egy kellemes 4-5-6 napos fogyasztas mellett MS3-mal is. Szoval lehet, hogy csak aggodalmaskodom.
Majd tudositok a big test vegen.
-
-
-
-
gabor_07
csendes tag
válasz
tsaby76 #7854 üzenetére
Köszi, tényleg ez a driver probléma volt
Feldobtam az IA5-öt végre,minden simán ment szerencsére...
Még az lenne a kérdésem,hogy amikor youtubeot nézek flash-el és elhúzom az ujjam a képernyőn,akkor miért tűnik el a videó képe? Elég zavaró...
A másik pedig az,hogy néha nem reagálnak a youtube gombjai(hangerő,stop,stb.),valamit ehhez állítani kell? -
Lee-der
tag
válasz
tsaby76 #7835 üzenetére
Nekem úgy van, hogy párosítottam a headset-et a telóval, wireless stereo és hand free szolgáltatások ki vannak pipálva (több nincs is
)
Aztán core player elindit teloval és play gomb a headset-en és megy.
Headset ki-be kapcs után is megy ugyanígy, csak annyi, hogy a háttérben hagytam a Core player-t.Rem. segítettem
-
petib
csendes tag
válasz
tsaby76 #7806 üzenetére
próbáltam a wk taskot is, nekem picit túlzsúfoltnak tűnt a felső címsor vele. hozzárendeltem inkább az egyik gombhoz a program váltást, azzal be lehet könnyedén zárni mindent.
egyébként valóban érdemes volt váltani ia5-re, legalábbis egyelőre így tűnik. a képernyő mintha jobb lenne, tetszik a görgetőrutin, az üzemidőről meg majd később. -
-
berigazek
őstag
válasz
tsaby76 #7725 üzenetére
tsaby!
1.-tegnap sokat aludtál,nem bírtalak felébreszteni és ezért millió bocsi tőlem
2.-azért nem tudtál e-mailt fogadni valószínüleg,mert gyárilag IMAP postafiók van konfigurálva
3.-én ezt töröltem és POP3-at állítottam be,mert fogadásra az kell nekünk általában!!matyics!
Nagyon jól müxik a htc teeter
-
hu-Ízirájder
tag
válasz
tsaby76 #7739 üzenetére
én egy rövid kikapcsgombot nyomok, ilyenkor lezárja a billt. is illetve kikapcsolja a képernyőt így nem kell megvárnom mire magától kikapcsol. Kipróbáltam a böngészgetést az IA5 -n és pl az oldalakra belinkelt youtube videókat lejátsza viszont ha felmegyek a youtube.com és ott nyitok meg valamit akkor azt írja hogy elavult a flash playerem. nem tom mért csinálja, de ha továbbra sem lesz baj az oldalakon belinkelt videókkal akkor nem zavar, nem szoktam "tecső-t" böngészgetni magában.
-
hu-Ízirájder
tag
válasz
tsaby76 #7737 üzenetére
igen, most olvasgattam a commenteket, azt tudtam hogy leálltak vele, csak azt nem h van-e mód ennek a demonak a hazsnálatára, engem még az a része nem zavart volna hogy nem zárja le valóban a telót hisz arra elég hogy megakadájozza hogy valamit megnyissál véletlen mikor el van ez indítva, de a baj ott kezdődik mikor a készülék egy idő után kikapcsolja a képernyőt és bekapcsol a valódi bill. zár, olyankor az van hogy levan zárva viszont, nem tudod feloldani a feloldás->feloldás billekkel, mert ez az interface van elől, de ezt nem lehet körbemozgatni mivel levan zárva a bill.
meg macerás is lenne mindig (akár shortcuttal is) elindítani ezt mielött készenlétbe helyezed a telót,
így marad a régi és a fönti kikapcsgombal való lezárás -
hu-Ízirájder
tag
válasz
tsaby76 #7732 üzenetére
ill. nincs valami deviselock vagy valami futtathato exe a windowsban amit felul lehetne irni? (en kerestem a winkonyvtarban dd nem talaltam remelem ez meg nem jelenti azt h nincs). spb mobile shellben van az eszkozok kozt egz keylock link de az tc vel nezve nem arulja el hogy melyik pfogit futtatja,csak egy spbs fajlra(spblauncher) mutat.
-
tzatzikiii
tag
-
tzatzikiii
tag
válasz
tsaby76 #7725 üzenetére
Na, felreertes tortent reszemrol.
Szoval igen, PDA-n belul teljesen elerheto a Windows dir, nem is azzal van a bajom, hanem a PC nem latja.
Raadasul rajottem, hogy nem is AS-em van, hanem Mobile Device Centerem vagy hogy hivja magat ez Vista alatt. Szoval ezzel szinkronizal szegeny Samu, es ezek utan latom en a my computerben a PDAt, de belemaszva nincs Windows kt, mig magan a PDA-n nyilvanvaloan van, szoktam is buheralni. -
berigazek
őstag
válasz
tsaby76 #7648 üzenetére
Feltettem a Phone Weaver-t és qva jó profil váltó és elmúlasztott hívások és SMS-ek emlékeztetők progija csak nem tudom azokat a csengődallamokat betenni amiket szeretnék,amik a Phone Alarmnál voltak...!
Ha csinálok a My Storage-ra egy My Documents mappát azt megtudom adni,mint alapértelmezett cseng mappát?
Mit rendeltél meg?
-
GENUINO
tag
-
Lee-der
tag
válasz
tsaby76 #7557 üzenetére
Na haliho!
Beszeltem a Pixmania-val telefonon.
Nekem mar ez sem volt valami egyszeru, hogy megtalaljam az elerhetoseguket. Nem szokott az ilyen problemat okozni, raadasul egy olyan emberkent, aki az informatikaban dolgozik szerintem nem is vagyok buta hozza, de eleg sok idombe telt megtalalni.
Vegul meglett, de nem telefonszam volt am, hanem egy oldal, ahol meg tudtal adni egy vezetekes szamot es azt, hogy hany percen belul hivjanak vissza.
Lenyeg, hogy sikerult a kontaktes a noci azt mondta nekem nagyon illedelmes korito szoveg mellett, hogy valoszinuleg tobb megrendeles erkezett arra az arura, mint amennyi raktaron volt nekik es ezert irta ki, hogy 8-10 nap mulva tudjak csak kezbesiteni a cuccost. Mondta nekem, hogy utanakerdez a fonokenel, hogy sikerult-e megkapnom a termeket, vagy nem es e-mailt fogok kapni, hogy mi is a helyzet.
Mondtam neki, hogy a cimet meg kell v'ltoztatni, mert pont azert kertem itthonra es gyorsan, mert nem vagyok sokaig itt. Erre annyit mondott, hogy o sajnos nem tud mit kezdeni vele, mert a rendszer nem engedi a modositast. Viszont keszsegesen meg fogja adni a UPS futarszolgalat elerhetosegeit es a csomag szama alapjan beszeljem meg veluk, hogy mashova szeretnem kiszallitatni.
Egyszoval katasztrofa ez a webshop!!!
Senkinek nem ajanlom!Egyebkent hetfore modosult a datuma a headset elerhetosegenek. Amint megkapom az e-mailt, hogy a futarok megkaptak a csomagot hivom is oket...
Jo lecke ez nekem, nektek meg tanulsag, hogy fizessunk kicsit tobbet, de tuti legyen a szallitas es a gar is!
Bocsi, hogy ilyen hosszura sikeredett!
-
Lee-der
tag
válasz
tsaby76 #7529 üzenetére
Na akkor ha igy áll a helyzet, akkor holnap szépen felhivom őket, és szépen visszamondom, mert ez nekem igy nagyon nem tetszik....
8-10 nap... ráadásul holnap indulok haza hétvégére és direkt azért reneltem gyorsabb kiszállitással, meg otthoni cimre, hogy otthon megkaphassam.
A beszélgetés után jelentkezek...
Ha sikerül visszamondani, akkor én is speedshop-ból veszem meg. -
-
tzatzikiii
tag
válasz
tsaby76 #7461 üzenetére
Szia!
Koszonom a hirt, most utanaolvastam a pdafanclubon, tenyleg van frissites.
Amit hozzatennek (nyilvan mar Te is tudod, de nem tudom, mindenki olvassa-e a masik forumot):
- ezen az uj IA5-on meg nem 100 folotti a storage memo, hanem 90. Nem mintha az nem lenne minden idok legjobbja.
- a DXIB3 taril szerint meglehetosen soka jon, addigra mar talan nem is ugy fogjak hivni. Azt mondja, talan ket honap. Nem mintha az IA5 nem lenne fantasztikus.Mindegy, ha nagyon raerek holnap, frissitek, erdekel az Operaba pakolt sok ujdonsag & az uj hangeroszabalyozo.
-
válasz
tsaby76 #7451 üzenetére
Ma volt szerencsem kiprobalni egy olyat,amin uberfolia volt.Nem lehet elszakitani stb es 8k az ara.
Nekem bejott a telo,csak minden ikon es betu kicsi es elege figyelni kell,de akkor szinte mindent elsore jol erintettem meg.
Ez mar egy szamitogep telefon funkciovak,amit a menuben jarkalva is ereztem. -
Lee-der
tag
válasz
tsaby76 #7471 üzenetére
Nekem is úgy tűnik, ami az SE-től elég gááááz... pláne, hogy ennyibe kerül és még nem is cserélhető a füles.
Egyébként lehet csak nálam van igy, de SE fülest nem tennék a Samu telóhoz.
Ezelőtt volt egy P990i-m, igaz hogy az ahhoz használt HPM70-es füles igen jó volt, de akkor se viritson már egy rivális cég logója a fülemben. Persze ha csak az lenne ami normálisan szól, akkor simán azt választanám, de ha vannak sokkal jobb alternativák is, akkor inkább azok közül választok -
Lee-der
tag
válasz
tsaby76 #7467 üzenetére
Örülök, h tetszik, egyenlőre nálam is ez a nyerő.
Ha esetleg megvennéd, akkor nagyon örülnék egy véleménynek. Persze ha ezt veszem, akkor én is megirom, h mit gondolok róla.Polonic
Köszi a hasznos infót. Csak azért kezdtem el jobban nézegetni, mert a cégnél ilyen fejhallgatók vannak a telefonokhoz, na meg a konferencia teló is Plantronics
De akkor úgy látszik, hogy ez a tipus nem sikerült valami jóra -
válasz
tsaby76 #7442 üzenetére
Csak legyen jobb mint a mostani abc kiosztás.Mert ebben már megörül,hogy olyan sokáig kell várni ha ugyanott van a betű.
Nem lesz gond a pannon sw-vel,mert akié a telo az már módosította a registry-t is és valami bug miatt a t-mobilos kártya is belemegy.Nem értem miért,de azt tudom a gyerek nem buta
HTC nem ismerem sajnos annyira,de amúgy sincs a pannonnál.X1 a teszt alapján nem sikerült annyira jóra,de ha nem rossz a szövegbevitel,akkor hajlandó vagyok áldozni a szövegírásra rovására,ha minden más jó. -
bmwgabor
csendes tag
válasz
tsaby76 #7435 üzenetére
Köszi a választ
én is így wifin keresztűl gondoltam. Most picit olvastam a fring nevezetü program iránt amit irtál, tényleg ingyenes , az egész program? használata is ? lényegében nekem csak a skype kéne semmi más. Mert láttam skype progit pda ra. leszedtem de az omnia valami hibát irt ki rá és nem telepitette:S..
-
válasz
tsaby76 #7438 üzenetére
Köszi a választ!
Pannon-nál szeretném megvenni bonusz program miatt,na meg persze az Igo miatt is.
Amiért ilyen készülék felé nézek(érintés vezérelt felület),mert nagy a kijelző.Sokat netezek a telefonon(néha napi 4 óra) és szeretek zenét hallgatni illetve videót nézni.Ami még fontos sokat tudjon(pontosan sok program,dokumentum kezelés ilyesmi,bővítési lehetőség)és az aksija bírja amennyire lehet,bár pont a nagy kijelző miatt nem bírja.
Nem könnyű összehasonlítani tudom,de sajnos még nem tudtam kézből összehasonlítani a kettőt még egyenként sem,bár holnap lesz szerencsém az omniát kipróbálni.Jelenleg egy U700-am van.Idegesít az érintőgombok,nagyon lassú a szövegírás,emrt nem qwerty,nincs gps,kicsi kijelző és nem mondanám,hogy sokáig bírja,programot nehéz rárakni és nincs wifi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest