- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feenyx
aktív tag
válasz
Luissimo #18714 üzenetére
Vodás vagyok. 2G-n teljesen szakadozott a vonal akár hiszitek akár nem 3G-n azér elviselhetőbb volt
Am azóta beadtam szervízbe. Elvileg a héten kész lesz. Erre a srác a szervízben azt mondta hogy 900-as gsm tartományban nem működik rendesen, és felsorolt jó pár dolgot amitől ez lehet.
-
Rick4
félisten
válasz
Luissimo #17952 üzenetére
Gyóvanna....
Inkább arra mondj valamit, amit most írok.
Elővettem a legális K-EU-s IGO kártyámat, szépen frissítettem a naviextras-on, indítom, mire betöltene, out of memory, kilép. SR után ugyanez, nem akart menni. Visszaállítottam egy januári mentésből a nem frissítettet, az szépen dolgozik. A fényerőt ráadásul elállítja, "átteszi kézi beállításra" és kivilágítja a szememet. Ha meg készülékbeállításokra teszem, akkor lekapcsol egy perc múlva...
A másik kártyán ahol a "használható és tuningolt" naviprogi van, a sys-ben semmilyen világításra utaló sor nincs.. -
-
sevenseas
tag
válasz
Luissimo #17935 üzenetére
Nem is kell , mert Rick4-gyel szemben itt még nem volt igaza senkinek
Ő az ügyeletes zseni , és vigyázz , mert olvastam a hozzászólásait , és volt már olyan , hogy azt hiszem egy Somnia nickű egyénnel való vitáját úgy zárta rövidre , hogy elszaladt a modihoz árulkodni.
Csak óvatosan! -
dancsuri
veterán
válasz
Luissimo #17393 üzenetére
Nem hogy értelme nincs kikapcsolni, hanem tilos. és hogy miért: nagy a család, éjjel történhet bármi, a legváratlanabb időpontban jön egy jó üzleti ajánlat, Stb.
A PC-t meg azért nem kapcsolom ki SOHA mert az a nyavajás Utorrent nem engedi.
És mégegyszer leírom lassan:, te ajánlottál valamit és én is a többi a felhasználók dolga, -
snowdog
veterán
válasz
Luissimo #17383 üzenetére
Bizony, bizony. Azóta sem volt kikapcsolva, éjjel, nappal megy.
Igaz hogy nem túl sokat használom, néha telefonálok, viszont az ébresztő programot (Pocket Musik) gyakran használom. SMS-eket naponta kapok. Ezen kívül naponta frissítem az időjárás jelentést. Ezt csak azért írtam ide, hogy legyen viszonyítási alapotok.
Azóta sem volt reset, a jelenlegi memória állás:
Storage: 63.13 MB
Program: 42,55 MBElőző állapot:
Storage: 68,91 MB
Program: 45,48 MBElég sok programot telepítettem. Pontosan nem tudom az össz telepített méretet, de soha nem kell resetelnem. Legutóbb itt ítam róla: (#16417) snowdog válasza Luissimo (#16416) üzenetére
Ez a ROM van a gépemen: i900-DXID1-OMNIA-WM614
"Új verzió, egérkurzor nélkül: Windows Mobile 6.1.4 tartalmazza az Internet Explorer Mobile 6-ot, ugyanazt az élményt nyújtja, mint az asztali számítógépek böngészője.
Sokkal felhasználóbarátabb lett a grafikus felület, mely gyorsabbá és egyszerűbbé teszi az alkalmazások használatát.
Szabad belső tárhely: 98 mb" -
dancsuri
veterán
válasz
Luissimo #17383 üzenetére
olvass pontosan "a memóriakezelő a háttérbe fut, tehát használ memóriát, ami amúgy is alig van. és ha NÁLAM tulzásba viszi aszivárgást akkor ujraindítom" és azt is irtam, hogy az ÉN véleményem. miattam annyi tveak progit használsz amennyit akarsz.
én itt megpróbálok segíteni de van aki zokon veszi. Bocs ha valamelyik hozzászólásommal megbántottalak -
M@nH.
aktív tag
válasz
Luissimo #16882 üzenetére
Ez melyik hsz-embe van? Én csak azt írtam, hogy majd akkor csinálok 1 hr-t. Meg még azt, hogy visszaraktam az eddig használt igo-t és azzal sem ment. De a lényeg, hogy most megy minden, csak kicsit megijedtem hogy pápá gps vevő. Egyébként nagyon gondolkodom a rom cserében csak még bátorságot kell gyűjtenem, főleg hogy laptopom sincs
Jelenleg vodás rom van fenn és sosem szerettem a voda által módosított szoftvereket.
-
kissdani
senior tag
-
snowdog
veterán
válasz
Luissimo #16749 üzenetére
Tessék egy újabb.
A Touch Weather 1.0.0.4174b már elfogadja a latin betüket is, ha a városok letöltéséhez az Intellicast-ot választjuk. Ezen kívül újabb funkciók is vannak, és néhány helyen más lett a kinézete, pl. animált letöltés, stb. Természetesen a nyelvi fájlt is módosítani kell!
-
snowdog
veterán
válasz
Luissimo #16414 üzenetére
Nemtudom elképzelni , hogy nem kapcsolgatta ki legalább hetente....
Nekem három hónapja van meg ez a gép, és ha hiszed, ha nem, még egyszer sem kapcsoltam ki teljesen, mindig stand-by-ba teszem. Persze ROM frissítést végeztem, és akkor teljesen újraindult, de teljesen sohasem kapcsolom ki. Minek tenném? -
snowdog
veterán
válasz
Luissimo #16412 üzenetére
Nyugi, lehet hogy csak feltöltötték az aksit!
Ezt írta:
"Most volt egy éves az Omniám.
Az utóbbi időben nagyon lelassult és gyorsan lemerült."Egy évig jó volt neki, majd lelassult. Szerinted mit csinálhattak vele? Gondolom csináltak rajta egy reset-et. Talán valami állandóan futott a háttérben, és az merítette az akkut, meg fogta a procit. Ha szoftver hibás lett volna, azért az egy év alatt csak kiderült volna, nem gondolod?
-
Rick4
félisten
válasz
Luissimo #16129 üzenetére
A múltkorinál megmondtam, hogy akkor most 2 hétig minden beszélgetés befejezve. Vicces, hogy én 35 vagyok, ő meg 30, és erről kell beszélgetnünk... Szerencséjére 120km-rel arrébb lakik.. De sebaj, a doog pozitív oldalát nézve legsalább találtam egy nagyon tuti programot..
-
Rick4
félisten
válasz
Luissimo #16102 üzenetére
Tegnap tettem fel a g-profile nevű progit, nagyon állat, időhöz, wifi hálózathoz, rádugott füleshez igazít profilokat. Csináltam is kettőt gyorsan, este 10-reggel 8:30 között 20% csörgés hangerő, 8:30 után magától profilt vált, 80% hangerő emelkedőn, és minden okés. Lehet egy profilban elindítani, leállítani programokat, sms, mms, e-mail emlékeztetők választható zene, ismétlési idővel, hívásszűrés, meeting előtt konkrétan 3 katt a kijelzőn, és már néma is. Van egy pöcs haverom, aki nem érti meg, hogy hét végén 9 előtt ne csörgessen. Most 7:30-kor sikerült neki az asszonyt felébreszteni... Most már meg van oldva... Tetszik..
-
Kombat
őstag
-
madarasz92
őstag
válasz
Luissimo #16094 üzenetére
Nem tudom nekem nagyon megfelel..
És az ismerőseimnek is tetszik..
és mért kell az elején egy hardreset , hogy a felcsatlakozott netről tudjunk is böngészővel letölteni?
mert nekem pl. azkellett !
Én ezt nem tapasztaltam..
Nekem hibátlanul műkődik..
De hát ennél is van jobb HD2,Omnia2 stb.. -
TomKiss
tag
válasz
Luissimo #16019 üzenetére
Csak a pontosság kedvéért.
A +36 Magyarország nemzetközi hívószáma - ha ezzel kezdődik a telefonszám, külfödről is lehet hívni (ez egyébént megegyezik a 0036 al).
A 06 viszont csak országon belül használható.Javasoljuk, hogy mielőbb írd át a telefonodban tárolt hét számjeggyel elmentett telefonszámokat 11 számjegyűre!
* „+” karakter, országkód (36), hálózatkijelölő szám (pl. 20), előfizetői szám (7 számjegy). Pl.: +36202345678
* vagy belföldi előtét (06), hálózatkijelölő szám (pl. 20), előfizetői szám (7 számjegy). Pl.: 06202345678. -
_ak_
addikt
válasz
Luissimo #15947 üzenetére
Nem tudom, h a PDA-k esetében mi a helyzet, de az okos telefonok esetében, mondhatni, h nem divatos kikapcsolni azokat. Egyszerűen elteszi az ember repülőmódba és onnantól nagyon keveset fogyaszt készenlétben, de ha szükséges pillanatok alatt elérhetővé válhatsz vagy megnézheted az időt.
Másfél éves 6120c-m is 4 napig elvan így töltés nélkül, de mégis, ha véletlenül vagy szándékosan is kikapcsoltam és elfelejtettem, akkor is fel fog ébreszteni, míg a modernebb kütyü, csak azután, h bekapcsoltam. -
o_tom
aktív tag
válasz
Luissimo #15899 üzenetére
Köszi a vàlaszt!
Nem volt rajta fólia, de borzasztòan nèzett ki a kijelző.
Volt màr WinMobom (HTC TyTN - túl nagy, nehèz, elavult, lassù volt), de annàl nem volt ilyen belassulàs - főzött ROMok voltak csak rajta.
Màs készülèkre nincs pénzem (HTC, Omnia II...), ès egyébkènt is, ennek a PDAnak fogott meg az alakja, formàja, designja.
Tehàt az akksi élettartam is nagyban függ a ROMtól?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Awesome Blue
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 - 128GB - Csillagfény- 32 hó garancia - 100% akku, iStyle vásárlás + kiegészítők
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- G.SKILL Aegis DDR4 3000MHz memória, hihetetlen áron!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest