- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
-
borsodika
őstag
válasz
Nescafé #15874 üzenetére
Ez a rom amit perpill használok majdnem jó, én egyetlen bosszantó hibát találtam benne az pedig az, hogy amikor sms-t akarok írni az alsó taskbar 1 kis időre kifagy és csak késöbb tér magához és akkor ugrik csak elő a bill is, de vagy ma vagy hnap kb kijön a legújabb Anzo rom a 28205-ös build és lehetséges, hogy magyar nyelvű lesz (bár a nyelv engem nem izgat bőven jó az angol)
-
Luissimo
veterán
válasz
Nescafé #15802 üzenetére
ez nem kezel wifit, ez kilistázza neked a környékeden fellelhető elérhető hálózatokat, kiírja hány deci a Bell, mekkora a szint, elérhető v nem, kódolt v szabad, ilyesmi.
jó kis segédprogi, csak felmásolod a nyulfarknyi exe-t és megfuttatod, ha kíváncsivagy , hogy a korcsmahivatalban szabad a wifi, vagy a szomszédé inkább a jobban elérhető... -
LA_COSTE
senior tag
válasz
Nescafé #15764 üzenetére
Valószínűleg ez az oldal választ ad a kérdésekre.
-
snowdog
veterán
válasz
Nescafé #15699 üzenetére
Ahhoz hogy elfogadja más térképét az szükséges, hogy a license fájl azonos legyen. Ha neked mondjuk egy mobil szolgáltatótól kapott legális verziód van, akkor egyáltalán nem biztos, hogy abban a license fájl ugyan olyan, mint egy boltban vásárolt SD-s iGO8 8.0.0.x verzió, amit valaki feltett netre. De nem érdemes ragozni. Kicsi rá az esély, hogy a neten találjon valaki olyan térképet, ami a gépén egy legális verzióval is működik.
Viszont ha itt valaki ugyanolyan géppel, ugyan olyan hozzáadott legális iGO8-al rendelkezik mint Te, és sikerül letöltenie az új térképet, akkor az már nagy valószínűséggel nálad is működne.
-
snowdog
veterán
válasz
Nescafé #15694 üzenetére
Szedtem le egy ilyet Igo8 Map-ok 2009.09 8.0.x-hez,na kicseréltem csak a magyar térképet és nem látta,visszamásoltam ami volt ugy meg jó.
pedig nekem ez van 8.0.0.49545És azt honnan tudhatod, hogy az a térkép, amit a netről leszedtél melyik verzióhoz volt? Ha neked egy legális 8.0.0.49545 verziód van, és valaki, akinek pontosan ez a verziója van, és majd feltölti a legújabb magyar térképet, akkor az a magyar térkép nálad is működni fog.
Mégegyszer! A legális veriók térképei csak akkor csere-berélhetők, ha a legális programverziók azonosak. De ezt egy letöltött térképnél sohasem fogod tudni, kivéve ha ezt külön feltüntetik. Na most, aki netről tölti le magának a térképet, az 99% hogy nem legális verziót használ. Akkor meg ennek semmi jelentősége.
-
Luissimo
veterán
válasz
Nescafé #15689 üzenetére
és rajtad kívül ezt még hányan hiszik !!
Én vettem egy TILBORG 900i PNA-t, eredeti ájgóval a "madaras tescoban" két éve kb, 39 900-ért.
ugy indult, hogy kb. félévig még a kütyüvel sem lehetett fellépni a naviextrasra, aztán megcsinálták a támogatást, namondom hurrá, akkor frissítek.
egy speedcam fájlt , egy DEM fájlt és egy keretprogramverzionyi frissitést engedett letölteni, a 8.0 x.x helyett lett nekem 8.0 x.y, amit persze a hajamrakenhetek.
A többit ilyen 50-80 Eurónyi magasságért lehetettvolna lenyalni !!
tehát a frissítésnek nem bedőlni !! -
snowdog
veterán
válasz
Nescafé #15352 üzenetére
De az omniába van olyan menü hogy mennyit neteztem már összesen?
Nekem van!
Alapban nincs benne, de ha felteszed az SPB Wireless Monitor-t, akkor nyomon követheted a le és feltöltések értékét. [link]
Akár szolgáltatásonként, akár programonként, napi, havi, éves bontásban, ahogy csak akarod!
-
_ak_
addikt
válasz
Nescafé #15354 üzenetére
Első frissítést mindképp xp alól. Később, ha csak a pda rézt frissíted, akkor az mehet w7 alól modemdriver nélkül is.
legiaap: időszakosan lenne csak szükségem a mobilnetre, ezért nem si szeretnék semmi havidíjas megoldást. ebben a reload netben bízom, szerintem a napokban ki is próbálom.
Más. Nem tudja valaki, h mi lehet a megoldás arra, h klasszikus nézetben kiférjen a dátum teljesen a home-on? nekem nem jön be annyira ez az új scrollozható nézet. vagy esetleg van vmi olyan szerkesztő progi a klasszikus nézethez, mint az újhoz a chrome editor?
-
trobi28
addikt
válasz
Nescafé #15329 üzenetére
Ha jól emlékszem akkor 107 mb szabadról indul,feltelepítettem mindent (persze a legtöbb dolgot a My Storage -ra) és így maradt 90 mb.
Nekem amúgy megfelelt volna a gyári rom-is de már olyan kritikus szint alá ment a szabad memória (10 mb alá ) hogy ezért gondoltam hogy felteszek egy fözött romot,és nem bántam meg. -
trobi28
addikt
válasz
Nescafé #15322 üzenetére
Én is aggódtam miatta de rászántam magam és azt mondom hogy érdemes volt.
Ezt raktam fel,magyarositható :http://www.modaco.com/content/i900-general-omnia-rom-discussion/296233/g-romz-s9-dxid1-wm6-1-krazy-radd/
Feltelepítettem minden programomat és van 90 mb szabad memoria
Eddig stabil és gyors,tele van minden fontos progival -
runner 125
nagyúr
válasz
Nescafé #15322 üzenetére
A főzött ROM-okat szinte mindig tulajok készítik el, így gyakorlati tapasztalat jócskán van a háttérben. Így a gyári ROM-mal produkált hibákat igyekeznek javítani. Ez lehet más és más. Lehet akár egy kamera "hiba", vagy éppen a lassúságán próbálnak javítani.
Nem tudom Mo.-n csinál-e vki ROM-okat, de HTC-khez én eddig külföldi fórumokról töltöttem ROM-okat. Természetesen ezek angolok. De magyarítani lehet ezeket is, de felesleges.
-
juno_
csendes tag
válasz
Nescafé #1481 üzenetére
A Pannon-nál voltam ezt írom le, íme:
-személyi ig.
-adókártya
-legutolsó közüzemi számla+a befizetésről szóló csekk (a hitelfelvevő nevére és címére szóló) vagy előfizetői mobil számla
-2 hónapnál nem régebbi bankszámlakivonat, melyen szerepel a munkabért átutaló munkaadó neve, igazolván a jövedelmet, ha ez nincs akkor munkáltatói igazolást kell kérni -
steffy75
csendes tag
válasz
Nescafé #1412 üzenetére
Én is 30 ezerért vettem a telót, de Európa előfizuval, aminek a havi díja kb. 5400. Ebből 3150 lebeszélhető, a másik fele opciós. Így olyan, mintha részletre vettem volna meg 57000.- ért. Nagyon nem akarták ajánlani ezt a lehetőséget, az üzletben teljesen hülyének néztek, hogy mi az, hogy lebeszélhetőőőő...ilyen nincs...meg stb. és mégis van...
-
-
Bikkrom
senior tag
-
Wallandt
tag
válasz
Nescafé #1391 üzenetére
Új előfizetéssel, új szerződést kötöttem. Eddig a Pannonnál voltam, de kaptam 2 olyan számlát ami biztosan nem valós és besokalltam. A számomat majd most novemberben hordozom át a vodás Omniára. Semmi különös, sima szerződés. 1 évig nem módosíthatom a havi fix 12.000-es előfizetésem és 2 év hűségnyilatkozat. (Bár nem tudom, hogy ezt még megtehetik-e, de nem érdekel mert beleszerettem a telefonba.
-
Bikkrom
senior tag
válasz
Nescafé #1384 üzenetére
89e pannonnál ha egybe fizeted előfizuval, t-mobile előfizu egyben 99e meg voda előfizu is asszem 99e. Részletre olcsóbb a t-mobilos kamat mentes(mire kifizeted össz 99e) részlet a pannonosál kamatos(107e összesen). Kártyafüggetlenül 120e-130e, de használtak közt is érdemes szétnézni 90e körül kapsz akár bontatlant is és nem kell előfizu.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest